7 jel, ami elárulja, hogy megcsal a párod

Amikor valaki félrelép egy párkapcsolatból, rendszerint minden lehetséges módon titkolni próbálja a hűtlenségét. Ennek ellenére öntudatlanul mégis ezerféle módon elárulja magát. Íme 7 jel, ami nagy eséllyel arra utal, hogy a társad megcsal.

1. Megváltozik a viselkedése

Az a férfi, aki eddig kopott ingben, kifényesedett nadrágban járt, hirtelen elkezd érdeklődni a divat iránt. Új ingeket, nadrágokat vesz, fiatalosabban kezd öltözni. Hirtelen edzőterembe kezd járni, több időt tölt a fürdőszobában, új kozmetikumokat, illatszereket kezd használni. Fogyókúrázik, látványosan többet törődik a külsejével. Új hobbija lesz, új szokásokat vesz fel, és ha a párja érdeklődik az újdonságok iránt, ingerült válaszokat ad.

A telefonhasználati szokásai megváltoznak. Rendszeresen telefonnal a kezében megy a fürdőbe, wc-re, vannak hívások, amelyeket  nem vesz fel a jelenlétedben. Lehalkítja a csengőhangot, üzenetjelzést. Rendszeresen lesi a telefonját, folyton a facebookon lóg.

 

2. Titkolózik

Megváltoztatja és titkolja a telefonjának, e-mailjének a jelszavát, esetleg a számítógépét, laptopját látja el extra kódokkal – úgy, hogy korábban ennek nem volt jelentősége. Rendszeresen törli a telefonjából az üzeneteket, tisztítja a híváslistáját. Ha rákérdezel valamire, ingerült vagy kitérő válaszokat kapsz, és azzal vádol, hogy ellenőrizni akarod. Pedig csak olyan dologra kérdeztél rá, amire korábban simán válaszolt.

 

3. Nem válaszol egyenesen a kérdéseidre

Amikor megkérdezed, hogyan telt a napja, hézagos történeteket ad elő, amit másodszori mesélésnél már nem ugyanúgy mond el. Ha jobban belekérdezel a sztoriba, egyre bonyolultabb történet kerekedik belőle, ő pedig egyre idegesebb lesz. Rendszeresen elkésik, lemond programokat, és ha megkérdezed, hogy mi történt, akkor kiderül, hogy valami váratlan, véletlen dolog jött közbe – ezen a héten már negyedszer.

4. Kevesebb szex és intimitás

Egyre ritkábban kaptok kedvet egymáshoz, ha kezdeményezel, mindig valami kitérő választ, esetleg egy kiprovokált veszekedést kapsz. Amikor az érzéseidről kezdesz beszélni, csak unottan hallgat, nyilvánvalóan nem érdekli, hogy mi van veled. Elhúzódik, amikor hozzá bújsz, megérinted. Láthatóan nem szívesen van veled testi kontaktusban.

 

5. Lényegesen kevesebb időt töltötök együtt

Hirtelen új programok jelennek meg az életében: új hobbi, egy új, számodra ismeretlen barát, váratlan, éjszakába nyúló munkahelyi feladatok, hétvégi céges rendezvények. Csupa olyan program, ami rengeteg időt vesz el, és eddig nem volt része az életének. Tényleg gyakran előfordul, hogy váratlanul megjelenik egy régi ismerős vagy egy új barát, akivel nagyon sokat beszélget, telefonál. Valószínűleg ő az, akivel megosztja életének legújabb kalandját, dilemmáit.

 

6. Kevesebb figyelmet fordít rád és a családra

Megjelenik kettőtök között egy csendes távolságtartás. Egyre kevesebbet beszélgettek, és egyre kevesebbet tesz bele a kapcsolatotokba. Kivonja magát a közös programok alól, mert mindig közbejön valami váratlan. Nem szívesen megy el a családi rendezvényekre, nyaralásokra, mert a bűntudata miatt nincs kedve a rokonok, ismerősök szemébe nézni .

 

7. Nem lehet vele tervezni

Egyrészt nem érdekli a közös jövőtök. Amikor erről kezdesz vele beszélni, hímezni-hámozni kezd. Képtelenség vele időpontot egyeztetni, mert nem meri elkötelezni magát egy veled töltött program mellett, hátha a szeretőjével is éppen akkor akad valamilyen közös időtöltés. Nem szívesen készít veled hosszú távú terveket, mert nem biztos abban, hogy ezt a jövőt veled képzeli el.

Fontos, hogy a fent felsorolt jelekből ne ragadj ki egyet-kettőt azzal a felkiáltással, hogy „most már biztos, hogy megcsal!”. Egy-két jel nem jel! Ha gyanakszol, akkor lehet, hogy kifejezetten féltékeny típus vagy, és lehet, hogy inkább segítségre van szükséged. Ha viszont a fenti hétből öt-hat is igaz a párodra, akkor lehet, hogy nem érdemes továbbra is homokba dugni a fejedet.

Nézd meg, hogy tudok segíteni megcsalás esetén!

Kövess a facebookon, és nem maradsz le egyetlen új bejegyzésről sem!

7 dolog, amit ne csinálj többet veszekedés közben
Találd meg gyorsan az Igazit a sikeres társkeresők 10 titkával!
Kategória
Hozzászólások

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük