Barion Pixel

Konfliktuskezelés

A megfelelő konfliktuskezelés a sikeres párkapcsolat titka.

Lehet, hogy megtaláltad már életed párját, de egyikőtöknek vagy mindkettőtöknek problémái vannak a konfliktuskezeléssel és szét is váltatok vagy az elválás határán vagytok. Az is lehet, hogy össze is házasodtatok, de soha nem gondoltad, hogy ilyen boldogtalan leszel.

Megértelek. Nagyon sok párnak segítettem már, tudom, hogy konfliktuskezelés nélkül nem megy. Hidd el, ha elsajátítod a megfelelő trükköket, Te is képes leszel harmonikus kapcsolatban élni!

A lehetőség valójában mindenki számára adott, csak a legtöbben nem hisznek abban, hogy a tudatos konfliktuskezelés segít rajtuk. Most őszintén! Van veszítenivalód? Legalább tegyél egy próbát!

Ezekkel az ingyenes cikkekkel végre Te is megismerheted a konfliktuskezelés alapjait! A legjobb helyen jársz, és minden esélyed megvan egy boldog párkapcsolatra.

Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A párkapcsolati válság jelei

Ha nem szeretnéd, hogy váratlanul, derült égből villámcsapásként érjen egy szakítás vagy megcsalás, nem árt, ha ismered a párkapcsolati válság jeleit. Sokan olyan családban nőttek

Tovább olvasom »
Konfliktuskezelés
Janosi Vali

5 tipp a szakítás utáni felépüléshez

Amikor egy érzelmileg fontos kapcsolatunk véget ér, az épp olyan gyászreakciót vált ki belőlünk, mint egy haláleset. Valami végérvényesen véget ért, vissza nem hozható. Egyedül maradtunk a “nem vagyok elég jó” kínzó gondolatával, és kénytelenek vagyunk újra tervezni a jövőnket. Van azonban néhány hatékony eszköz, ami segíthet a túlélésben és a felépülésben.

Tovább olvasom »