Konfliktuskezelés

A megfelelő konfliktuskezelés a sikeres párkapcsolat titka.

Lehet, hogy megtaláltad már életed párját, de egyikőtöknek vagy mindkettőtöknek problémái vannak a konfliktuskezeléssel és szét is váltatok vagy az elválás határán vagytok. Az is lehet, hogy össze is házasodtatok, de soha nem gondoltad, hogy ilyen boldogtalan leszel.

Megértelek. Nagyon sok párnak segítettem már, tudom, hogy konfliktuskezelés nélkül nem megy. Hidd el, ha elsajátítod a megfelelő trükköket, Te is képes leszel harmonikus kapcsolatban élni!

A lehetőség valójában mindenki számára adott, csak a legtöbben nem hisznek abban, hogy a tudatos konfliktuskezelés segít rajtuk. Most őszintén! Van veszítenivalód? Legalább tegyél egy próbát!

Ezekkel az ingyenes cikkekkel végre Te is megismerheted a konfliktuskezelés alapjait! A legjobb helyen jársz, és minden esélyed megvan egy boldog párkapcsolatra.

Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A párkapcsolati válság jelei

Ha nem szeretnéd, hogy váratlanul, derült égből villámcsapásként érjen egy szakítás vagy megcsalás, nem árt, ha ismered a párkapcsolati válság jeleit. Sokan olyan családban nőttek

Tovább olvasom »
Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A párkapcsolati válság 7 leggyakoribb oka

Sokan azt gondolják, hogy a párkapcsolati zűrök leggyakoribb oka a megcsalás, a pénzkezelés körüli viták és a szexuális elhidegülés. Valójában ezek inkább csak következményei a sokkal mélyebben rejlő okoknak.

Tovább olvasom »
Konfliktuskezelés
Janosi Vali

6 hiba, ami egyenként is tutira váláshoz vezet

Aki hosszú keresés után végre társat talál, azt hiszi, hogy most aztán végre hátradőlhet, mert megvan élete társa, és ettől kezdve már az örökös boldogság vár rá. Sajnos hátra is dől, és a valóság csak pár év múlva csapja arcul. Ekkorra azonban jóvátehetetlenül elromlik a kapcsolata, ő pedig értetlenül áll, és azt állítja: rosszul választott. Valójában azonban annyi történt, hogy nem tudott vigyázni a kapcsolatára.

Tovább olvasom »