Önbizalom növelés

Az önbizalom-növelés a párkapcsolati problémák és a társkeresés gondjainak egyik megoldókulcsa. Ne várd el, hogy higgyenek benned, ha te sem bízol magadban! Ne várd, hogy tiszteljenek, becsüljenek, ha te sem becsülöd önmagadat.

Ha te is azok közé tartozol, akik lebecsülik önmagukat, itt az ideje, hogy tudatosan elkezdj dolgozni az önbecsülésed fejlesztésén.

Az önbizalom-növelés minden életkorban elkezdhető!

Ha van önbizalmad, az sugárzik rólad, az emberek ösztönösen felfigyelnek rád. Sokkal könnyebben találod meg a társad és a párkapcsolatodra is jó hatással lesz.

A boldog párkapcsolathoz két dolgot kell nagyon jól ismerned: az önbizalom-növelés fortélyait (ezzel a párodnak is segíthetsz) és a konfliktuskezelés módszereit.

Ezen az oldalon rengeteg hasznos tanácsot találsz, amelyekkel segítek neked az önbizalom-növelésben.

Boldogság
Janosi Vali

Önbizalom-növelés haladóknak

Sokan sóhajtoznak, hogy szeretnének nagyobb önbizalmat, és az igyekezetük ennyiben ki is merül. Ez a bejegyzés azoknak szól, akik ennél tovább akarnak lépni, és valóban elköteleződtek amellett, hogy tenni is fognak azért, hogy magasabb önbecsüléssel rendelkezzenek.

Tovább olvasom »
Boldogság
Janosi Vali

Önbizalom-növelés kezdőknek

Önbizalmat, önbecsülést nem adnak a boltban, és az iskolában sem tanítják, hogyan szeretheted, tisztelheted és becsülheted magadat jobban. Úgy növünk fel, hogy ha a családban nem kapjuk meg azt a fajta megbecsülést és szeretetet, amire szükségünk van, akkor önbizalom-hiányos felnőttként komoly hátrányokkal lépünk be a párválasztás és munka világába.

Tovább olvasom »
22 tipp az önbizalom-növeléshez - Működő Párkapcsolat
Önbizalom
Janosi Vali

22 tipp az önbizalom-növeléshez

Sajnos önbizalmat nem adnak a boltban. Ha a szüleid gyakran kritizáltak, akkor bizony neked kell kifejlesztened a megfelelő önbecsülést. Kemény meló, nap mint nap meg kell küzdeni érte. Íme 22 tipp arra, hogyan növeld az önbizalmadat.

Tovább olvasom »