Önbizalomhiány

Az önbizalomhiány megakadályozhat a sikeres társkeresésben és hatalmas akadályt jelent a boldog párkapcsolat kialakításában is.
Az önbizalomhiánynak rengeteg oka van. Valószínű, hogy nem ismered az okok többségét, és így nem is tudsz változtatni rajta.
Engedd meg, hogy segítsek neked!
Az önbizalomhiány a megfelelő módszerekkel orvosolható, és te is eljuthatsz oda, ahol az általad csodált, magabiztos emberek vannak!

Boldogság
Janosi Vali

Így teszi tönkre az életedet az önbizalom-hiány

Az önbizalom-hiányos ember első látásra szerénynek, alázatosnak, segítőkésznek tűnik. Olyannak, akivel öröm az élet. Amikor viszont megismered, esetleg párkapcsolatban élsz vele, gyorsan kiderül, hogy sajnos egyáltalán nem nagy öröm vele élni. Az önbecsüléshiány lassan, alattomosan pusztítja a kapcsolatotokat.

Tovább olvasom »
Belső gyermek
Janosi Vali

Az anyukáddal való viszonyod így befolyásolja a párkapcsolatodat

Amikor társat keresünk vagy éppen egy párkapcsolatban küszködünk a társunkkal, akkor a problémák gyökerét általában önmagunkban, a társunkban vagy éppen a körülményekben keressük. Arra nagyon ritkán gondolunk, hogy az édesanyánknak is lehet valami köze ahhoz, hogy a párkapcsolatunkban nem tudjuk megélni azt mély, szeretetteljes viszonyt, amire annyira vágyunk. És most nem arra gondolok, hogy anyám állandóan átjön, és zavarja a párommal való együttélésemet…

Tovább olvasom »