Párkapcsolati tanácsadás

Miről szól a párkapcsolati tanácsadás?

Egy párkapcsolati tanácsadás nem okoskodás, nem afféle „én majd megmondom a tutit” dolog. Valójában arról van szó, hogy megfelelő eszközökkel irányítom a problémamegoldást, és segítelek a jelen vagy a jövőbeni boldog párkapcsolatod megteremtésében.

Ezen az oldalon ingyenes tanácsokat, tippeket és trükköket olvashatsz, melyek bár nem érnek fel egy párkapcsolati tanácsadással, ezek segítségével magatok is sokat tehettek a kapcsolatotok javulásáért.

Tedd meg az első lépést a boldog párkapcsolat kialakítása érdekében!

Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A párkapcsolati válság jelei

Ha nem szeretnéd, hogy váratlanul, derült égből villámcsapásként érjen egy szakítás vagy megcsalás, nem árt, ha ismered a párkapcsolati válság jeleit. Sokan olyan családban nőttek

Tovább olvasom »
Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A boldog párkapcsolat titka

Sokan azt hiszik, hogy a jó párkapcsolathoz bőven elég a szerelem. Valójában a boldog párkapcsolat titka egészen máshol rejlik, és egyáltalán nem elég hozzá a

Tovább olvasom »
Párkapcsolat
Janosi Vali

7 hiba, ami a szakítás után akadályozza a gyógyulást

Amikor szakítanak velünk, összedől számunkra a világ, ám valamiért tévesen úgy gondoljuk, hogy illene nyugodtnak maradnunk, élni tovább az életünket, és a lehető leggyorsabban túllépni az egészen. Csakhogy ez a legritkább esetben megy csettintésre, sőt, egy csomó olyan dolgot teszünk, ami akadályozza a felépülésünket.

Tovább olvasom »
Házassági tanácsadás
Janosi Vali

Miért lépnek félre a boldog házasok?

Amikor meghalljuk, hogy valaki félrelépett, az első gondolatunk általában az, hogy biztos nem kapott meg valamit a házasságában. A magunk megnyugtatására is szolgál ez a fajta elmélet: ha elég jó házastársak vagyunk, ha mindent megadunk a párunknak, akkor biztosan nem lép félre. A dolog azonban sajnos nem ennyire egyszerű. Előfordul, hogy a boldog házasságban élők is félrelépnek.

Tovább olvasom »
Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A párkapcsolati válság 7 leggyakoribb oka

Sokan azt gondolják, hogy a párkapcsolati zűrök leggyakoribb oka a megcsalás, a pénzkezelés körüli viták és a szexuális elhidegülés. Valójában ezek inkább csak következményei a sokkal mélyebben rejlő okoknak.

Tovább olvasom »
Belső gyermek
Janosi Vali

Nem is gondolnád, mekkora hatással van a gyerekkorod a párkapcsolatodra!

A legtöbb felnőtt úgy érzi, hogy élete fontos kérdéseiben maga dönt mindenféle befolyásolás nélkül. Fel sem merül bennük, hogy a párkapcsolati választásaikban, a párjukkal való viselkedésükben gyakran gyerekkori sérüléseik irányítják őket. Például egy féltékeny ember a párját hibáztatja, és eszébe sem jut, hogy a társa elvesztésétől való félelme gyerekkorából ered, és a megoldásokat is ott kellene keresgélni.

Tovább olvasom »
Párkapcsolat
Janosi Vali

5 tanács gyerek mellett randizó szülőknek

Randizni, társat találni gyerek nélkül sem könnyű, ám nehezített pályán mozog az, aki úgy keres társat, hogy mindeközben még egy-két-három csemetét nevel. A gyerek mellett randizók gyakran kételkednek abban, hogy kellenek-e ők valakinek a kicsikkel együtt. Hogyan fogadják majd a lurkók az új társat? Összeilleszthető-e két család, ha a páromnak is vannak gyerekei? Nehéz ezekre a kérdésekre általánosságban választ adni, van azonban néhány ökölszabály, ami megkönnyíti a dolgot.

Tovább olvasom »
Párkapcsolat
Janosi Vali

Az 5 legdurvább hiba, amit a társkeresők nagy része elkövet

A legtöbb társkereső számára a pártalálás időszaka azt jelenti, hogy várják, majd csak rájuk talál az Igazi. Ha bele is vágnak az online randizásba, hamar feladják, mert csalódnak, vagy éppenséggel beleszédülnek egy „majdnem jó partner” karjaiba, akivel aztán egy „se veled, se nélküled” kapcsolatot folytatnak évekig. Csak éppen azt a társat nem találják meg, akivel boldogan élhetnének. Mert elkövetik az öt legdurvább hiba egyikét.

Tovább olvasom »