El sem hiszed, mennyi lehetőséged van szingliként nyáron ismerkedni!

A legtöbb egyedülálló azt gondolja, hogy szinglinek lenni különösen nyáron nehéz, mert nincs kivel andalogni a balzsamos nyári estéken, de legfőképp nincs senki, akivel nyaralni lehetne. Pedig a nyár a szinglik legjobb barátja! Ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy új barátokat, esetleg egy új társat szerezzünk.

A nyár a szinglik legjobb barátja!

A hosszú, forró nyári estéken még az okostelefonok korában sem szívesen ülünk otthon. Sétálunk, beülünk egy sörkertbe, elmegyünk egy koncertre. Tele van a város programokkal, rengeteg fesztivál közül választhatunk. A meleg, a napsütés hatására jobb kedvűek leszünk, nyitottabbak, könnyebben hajlunk egy forró kalandra. Még a zárkózottabbak, visszahúzódóbbak is lazábbakká válnak. Érdemes tehát ezt az időszakot a kesergés helyett a tudatos társkereséssel tölteni.

Nyaralás szingliként

Az egyedülállók legfőbb gondja, hogy nincs kivel nyaralni menni. Ha már minden barátunk, barátnőnk házas, és nem akarunk beleragadni a gyerekfelvigyázó szerepébe, akkor más megoldás után kell nézni.

Egyedülállóként a legkézenfekvőbb lehetőség, hogy összefogsz néhány szingli barátoddal, barátnőddel, és együtt tervezitek meg a nyaralást. Ez persze egyeztetést, sok kompromisszumot jelent, hiszen mindenkinek más lesz az igénye. Cserébe viszont egészen biztos, hogy lesz kivel eltölteni a tengerparti estéket, lesz kivel buliba menni.

Ha viszont minden barátod házas, vagy nem szívesen alkalmazkodsz a barátaid szokásaihoz, akkor utazhatsz egyedül is.

Nézzük a lehetőségeket, mit tehetsz, ha egyedül akarsz nyaralni!

 • Ha elég bátor vagy, utazz egyedül! Ez jelentheti azt , hogy megszervezel magadnak egy városnéző túrát egy adott országban, vagy épp egy tengerparti nyaralást. Ha egyedül utazol, akkor nagyobb eséllyel keresel kapcsolatot a vonaton, buszon veled együtt utazókkal, és megnő az esélye annak is, hogy megszólít egy jóképű idegen, miközben a koktélodat iszogatod a tengerparti bárban.
 • Utazhatsz úgy is egyedül, hogy befizetsz egy társasutazásra, sőt vannak kifejezetten szinglik számára utazást kínáló irodák. Itt aztán végképp nem kell attól tartanod, hogy a programjaitokat egy kisgyerek napirendjéhez kell majd igazítani.
 • Nyugodtan belevághatsz egyedül is például a tinikori emlékeket idéző táborozásba. Számtalan tábort szerveznek felnőtteknek: ott vannak az életmódtáborok, tánctáborok, elvonulások, jógatáborok, kalandtúrák. Ennek az óriási előnye, hogy itt olyan emberekkel ismerkedhetsz, akikkel közös az érdeklődésetek.
 • Válassz ki néhány fesztivált, és tölts el egy hetet koncerteket, előadásokat hallgatva! Ha egyedül mész, nagyobb eséllyel szólítanak meg mások, könnyebb lesz csatlakozni hozzád.

Nyári hétköznapok

Azért a nyár nagy része mégis csak munkás hétköznapokkal telik. Az egyedülállók számára ez az igazi aranybánya! Kiváló lehetőség arra, hogy munka után a barátokkal beüljetek egy sörkertbe, bárba, kávézóba, és amíg az italotokat kortyolgatjátok, felmérhetitek a terepet, hátha megakad valakin a szemetek.

 • A nagyobb városokban hétköznap estéken is vannak koncertek, szabadtéri mozi vagy színházi előadások, ami szintén kiváló lehetőség az ismerkedésre.
 • Nyári délutánokon akár azt is megteheted, hogy egy könyvvel kiülsz a szomszédos parkba, és amíg merengsz az olvasottakon, felfigyelhetsz egy izgalmas idegenre.
 • Végre itt az alkalom, hogy felpörgesd a randizást, és elmenj egy rapidrandira, ahol egyetlen este alatt akár kilenc új embert is megismerhetsz.
 • Már számtalan programszervező cég gondol a társat keresőkre, és kifejezetten egyedülállóknak hirdetnek közös programokat hétköznapra, hétvégére. Még nyaralni vagy táborozni is elmehetsz velük.
 • Felpörgetheted az online randizást is. Nyáron sokkal könnyebb kiülős programot, helyet találni, romantikusabb a séta hazafelé, mint egy borongós, latyakos őszi estén.

A legfontosabb azonban, hogy használd ki a meleg nyári estéket, és mozdulj ki otthonról, mert nem igazán valószínű, hogy magától bekopogtat hozzád a Herceg.

Nyári hétvégék

 • A nyári hétvégék a családi, baráti grillpartik, kirándulások és esküvők ideje. Mind megannyi remek alkalom arra, hogy baráti társaságban megismerkedj egy barátod, családtagod ismerősével. Ne mondj hát nemet a meghívásokra!
 • Tele van az ország három-négynapos fesztivállal. Szinte minden városnak megvan a maga tematikus hétvégéje a gasztronómiától a történelmi hagyományőrzésig. Kedvedre válogathatsz Kapolcs, a tihanyi levendulafesztivál, a debreceni virágfesztivál, a szombathelyi Savaria-napokon át az augusztus 20-i budavári kézműves sokadalomig.
 • Egészen biztos, hogy a kedvenc együttesed, énekesed nyári turnét szervez. Vegyél előre jegyet, és tombold ki magad!
 • Ha hétvége, akkor irány a Balaton! A strand az egyik legkiválóbb lehetőség az ismerkedésre.

A lényeg: ne maradj otthon! Tervezd meg tudatosan a nyaradat, és használd az év legjobb hónapjait arra, hogy megtaláld a társadat!

Ha elakadtál a társkeresésben, nézd meg, hogyan segíthetek neked!

Kövess a facebookon is, és biztosan nem maradsz le egyetlen új bejegyzésről sem!

 

 

7 dolog, amit ne csinálj többet veszekedés közben
Találd meg gyorsan az Igazit a sikeres társkeresők 10 titkával!
Kategória
Hozzászólások

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük