[Ingyenes videó]

Találd meg gyorsan az Igazit

a sikeres társkeresők 10 titkával!

Nagyon unod a fölösleges, kudarcos randikat?

Gondolkozz és cselekedj másként, és hamarosan már az Igazival randizol!

Sokan azt gondolják, hogy a szerelemnek véletlenül, váratlanul kell rájuk találnia. Aztán amikor ez mégse történik meg, kétségbeesetten kapkodni kezdenek: kipróbálnak néhány társkereső oldalt, elmennek pár randira, majd összetörve feladják az egészet, és várják továbbra is a csodát, ami sehogyan se akar bekövetkezni.

A sikeres társkeresők egészen máshogy gondolkodnak és mást csinálnak!

Ebben a videóban megmutatom neked, hogy mit csinálnak másként! Ezeket a titkokat, trükköket több évnyi, több száz órányi – társkeresőkkel folytatott – coaching során gyűjtöttem össze.

Ebben a videóban az ő működésmódjuk esszenciáját foglaltam össze:

Mit gondol és csinál másként a sikeres társkereső?

Kattints a gombra az INGYENES videóért 

és csekklistáért, és a következő hónapban már az Igazival randizol!

A kezedbe kapsz egy konkrét, 10 pontos csekklistát, melynek segítségével látni fogod, hogy mit kell másként tenned, ha gyorsan meg akarod találni az Igazit.

Egy konkrét, 10 pontból álló csekklista, melynek pontjai segítségével hatékonyabban fogsz randizni és társat választani.

Egy videó, amelyben alaposan elmagyarázom az egyes pontok tartalmát.

Itt találkozhattál már velem:

Jánosi Valéria párkapcsolati coach, mentálhigiénés szakember és mediátor vagyok.

Elsősorban társkeresőkkel dolgozom. Az a mottóm, hogy a jó párkapcsolat nem szerencse dolga, nem a véletlenen múlik, hogy rád talál-e a szerelem. Hiszek abban, hogy még azok is megtalálják a társukat, akik ezt nehéznek, szinte lehetetlennek találják.

Ehhez azonban érdemes másként gondolkodni és másként cselekedni. Ezt az új működésmódot keressük meg a hozzám forduló társkeresőkkel.

Letöltés