[Ingyenes videó]

Mentsd meg a párkapcsolatodat

azzal, hogy ezt a 7 dolgot nem csinálod többé veszekedés közben!

Már csak veszekedni tudtok a pároddal?

Hozd rendbe a kapcsolatotokat, hogy ismét szerelemben, harmóniában tudjatok élni!

A sokat veszekedők párok azt gondolják, akkor állhat vissza a béke és a harmónia a kapcsolatukban, ha a párjuk végre megváltozna. Ez általában nem szokott bekövetkezni, és bármennyire is szeretnéd, nem tudod megváltoztatni a párodat.

Azonban sokszor az is elég a kapcsolat megváltozásához, ha a partnerek egyike abbahagyja azokat a megnyilvánulásokat, amelyek a veszekedések eldurvulásához vezetnek.

Ebben a videóban megmutatom neked, hogy mi vezet a viták eldurvulásához, melyek azok a viselkedésformák, amelyeket érdemes abbahagyni.

Hozd rendbe a kapcsolatotokat

Kattints a gombra az INGYENES videóért és csekklistáért,

hogy ismét helyre álljon a családi béke!

A videó segítségével át fogod látni, hogy mi az a 7 dolog, amitől durvává válnak a veszekedéseitek, és mindez hogyan taszítja a szakítás, válás felé a kapcsolatotokat. Ötleteket kapsz arra, hogyan hagyd abba ezt a 7 dolgot, hogy visszatérjen a béke és biztonság a párkapcsolatodba.

Itt találkozhattál már velem:

Jánosi Valéria párkapcsolati coach, mentálhigiénés szakember és mediátor vagyok.

Sokat dolgozom párokkal, akik általában azért keresnek meg, mert ellaposodott a viszonyuk, romboló veszekedésekbe bonyolódtak, megcsalták egymást, vagy éppen „szépen” szeretnének elválni.

Az a mottóm, hogy a jó párkapcsolat nem szerencse dolga, nem a véletlenen múlik, hogy harmonikus párkapcsolatban élünk-e. Hiszek abban, hogy a jó párkapcsolatért nagyon sok mindent meg lehet tenni, és a szakadék szélén álló kapcsolatot is meg lehet menteni, ha mindkét fél hajlandó elkötelezetten dolgozni érte.

Abban segítek a hozzám forduló pároknak, hogy ne a hibást és a felelősöket keressék, ne a másikat akarják megváltoztatni, hanem arra jöjjenek rá, hogy személy szerint mit tudnak másként csinálni azért, hogy ismét békében, harmóniában és szerelemben tudjanak élni.

Letöltés