Sikeres letöltés

Amíg megérkezik a postaládádba a 7 dolog, amit ne csinálj veszekedés közben tudásanyag, mutatok neked még valamit.

Nézd meg, hogyan teheted békésebbé és harmonikusabbá a párkapcsolatodat!

Mentőcsomag veszekedő pároknak

Profi eszköztár a békés, veszekedésmentes párkapcsolathoz

A legátfogóbb mentőcsomag gyakorlatias videótréninggel sokat veszekedő pároknak!

Mi ez a Mentőcsomag Veszekedő Pároknak?

Kiderül belőle:

Ismerősek számodra az alábbi gondolatok?

„Állandóan veszekszünk a párommal. Meg lehet ezt még javítani? Egyáltalán érdemes? Vagy keressek valaki mást?”

Hidd el, tökéletesen megértem, hogy mennyire nehéz egy olyan párkapcsolatban élni, ahol mindennaposak a veszekedések. Azt is tudom, hogy mennyire kilátástalannak tűnik ez a helyzet. De mit szólnál, ha azt mondanám, hogy megtanítalak egy olyan konfliktuskezelési módszerre, ami kiránt téged ebből a reménytelen helyzetből? Sőt, azt állítom, hogy kisebb munka készség szinten megtanulni a konfliktuskezelést, mint új párt találni!

„Nagyon durva veszekedéseink vannak, és félek, hogy a gyerekeink is ezt a mintát tanulják meg. Már most is nagyon durván beszélnek velünk és egymással is.”

Sajnos jogos a félelmed. A gyerekek azt a konfliktuskezelési mintát tanulják meg, amit tőlünk, felnőttektől látnak. Ha te sem tudsz hatékonyan vitát kezelni, őket sem fogod tudni megtanítani erre. Ahhoz, hogy megváltozzon az egész család működésmódja, valakinek el kell szánnia magát arra, hogy megtanul egy hatékonyabb konfliktuskezelést.

„A legapróbb konfliktusaink is pillanatokon belül nagyon durva veszekedésekké fajulnak. Szeretjük egymást, nem akarok elválni, de teljesen kilátástalannak tartom ezt a helyzetet.”

Figyelj! Nem kell, hogy ez így maradjon! Mutatok nektek egy olyan konfliktuskezelési technikát, ami úgy működik, hogy a konfliktusok tisztázása során nem hogy eltávolodtok, hanem éppenséggel sokkal közelebb kerültök majd egymáshoz, és végre megélhetitek azt a fajta közelséget, amire annyira vágytok.

„Már próbálkoztunk párterápiával is, de egyáltalán nem jutottunk előbbre.”

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataitok vannak. Én olyan tudásanyagot adok nektek, ahol valóban működő, a világ legjobb szakemberei által kidolgozott konfliktuskezelési módszereket tudtok készség szinten elsajátítani.

„Elegem van abból, hogy folyton csak az van, amit a párom akar. Örökké csak én engedek!”

Úgy tűnik, nehezen tudod érvényesíteni a saját érdekeidet. Mit szólnál, ha mutatnék egy olyan módszert, amelynek segítségével agresszió és durvaság nélkül hatékonyan tudnád képviselni magadat?

„A párommal egyszerűen képtelenség veszekedni. Ha elkezdem mondani, hogy mi a bajom vele, ő elnémul vagy otthagy, én pedig majd felrobbanok a dühtől!”

Azt éled meg ilyenkor, hogy nem vagy hatással a párodra, tehetetlen vagy, fogalmad sincs, hogy mit gondol valójában. A Mentőcsomag egyik tudásanyagát teljesen ennek a témának szenteltem, és kifejezetten erre kínálok neked valóban működő megoldást.

Hogyan változik meg az életetek, ha elkezditek alkalmazni a Mentőcsomag Veszekedő Pároknak eszközeit?
Egy sokkal békésebb, harmonikusabb élet vár rátok.

Az apró viták nem fognak többé hatalmas veszekedésekké fajulni. Sokkal jobban megértitek majd egymás érzéseit, vágyait. Több empátiát, odafigyelést kaptok és adtok majd egymásnak.

Megtanultok úgy konfliktust kezelni, hogy az egyes viták végén mindketten nyertek.

Nem lesz többet győztes és vesztes, mert úgy fejezitek majd be a vitát, hogy mindketten nyertek.

Képes leszel hatékonyan csillapítani a párod haragját.

Megtanulsz a hétköznapi gyakorlatban is használni egy eszközt, melynek segítségével a vehemensebb természetű párod haragját képes leszel csillapítani. Így sem az apró, sem a nagyobb nézeteltérések nem vezetnek majd durva veszekedésekhez.

Képes leszel hatékonyan képviselni az érdekeidet nyomulás és agresszió nélkül.

Nem kell többé feladnod a vágyaidat, terveidet, bátran fogsz majd kérni, és nagyobb eséllyel teljesülnek is a kéréseid. Mindezt veszekedés, vita és harag nélkül! Jól hangzik, ugye?

Erősödni fog az önbizalmad.

Képes leszel az eddig kezelhetetlennek hitt helyzeteket is kezelni. Nem érzed majd magad többé tehetetlennek egy-egy vita során, mert olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyek a legnehezebb emberrel szemben is képessé tesznek arra, hogy higgadtan, nyugodtan képviseld az érdekeidet.

A gyerekeidnek egy újfajta konfliktuskezelési mintát tudsz majd mutatni.

Ha te megtanulsz higgadtan, tiszteletteljesen viselkedni egy vitás helyzetben, ezzel példát adsz a gyerekeidnek is, akik előbb-utóbb maguk is ellesik tőled ezeket a fortélyokat. Kevesebbet veszekednek majd egymással, és nagyobb tisztelettel viselkednek veletek is.

Megspórolod a párterápia, a mediáció és a válóper költségeit.

Nem lesz többé szükséged arra, hogy egy szakember segítse a párkapcsolatodat, mert magad is képes leszel a konfliktusaidat hatékonyan kezelni. Ezzel elképesztő mennyiségű pénzt spórolsz meg!

Tudom, hogy ez valóban hihetetlenül hangzik, és hogy nem erre látsz példákat a környezetedben. De hidd el, ettől függetlenül léteznek olyan módszerek, amelyekkel elérheted ezt az eredményt!  Nézzük meg részletesen, hogy milyen eszközöket adok a kezedbe!

Milyen anyagokkal segít téged a Mentőcsomag Veszekedő Pároknak? A Mentőcsomag alapja 3 fő témakör lesz, ami 3 különálló tudásanyagból áll össze.

Kapcsolat Szerviz

Miért romlik el a párkapcsolat, és hogyan tudod megjavítani?

Bónusz

Nem szoktuk észrevenni, hogy hanyatlik a párkapcsolatunk, csak akkor, amikor már késő, és a szakítás előtt, vagy a megcsalás után vagyunk. Ha veled ez még nem történt meg, tegyél meg még ma néhány dolgot, hogy megmentsd ettől a kapcsolatodat!

Igazán jó lenne tudni még a házasságkötés előtt, hogy mennyire lesz tartós a házasságunk. Vagy legalább pár évvel az esküvő után, hogy épül-e vagy romlik a kapcsolatunk. Nem lehetetlen a dolog, és még jósgömb sem kell hozzá.

Segítség! Duzzog a párom!

Arra kapsz választ, mit tehetsz akkor, ha a párod vita közben elnémul, nem válaszol, esetleg faképnél hagy, vagy napokig duzzog.

Bónusz

Van néhány egyszerű kommunikációs szabály, amit érdemes betartani, ha nem szeretnék az örökös veszekedések zónájában élni. Ezeket alkalmazva kikerülhető a sértődés, duzzogás.

Bemutatok 6 hibát, amelyet kevesen ismernek, de ezek közül akár egy is bőven elég ahhoz, hogy évek alatt észrevétlenül szétmarja a legjobban induló kapcsolatot is.

A kapcsolatépítő viták művészete

A kapcsolatépítő viták művészete

Egy olyan konfliktuskezelési módot mutatok, amelynek segítségével a viták nem eltávolítanak, hanem közelebb visznek benneteket egymáshoz.

Bónusz

Minden párkapcsolatban vannak olyan konfliktusok, amelyek megoldhatatlannak tűnnek, témák, amelyeken rendszeresen fennakadunk, és úgy tűnik, ezekre nincs megoldás. Pedig van! Ebben a cikkben megmutatom!

Úgy hagyjuk el az iskolapadokat, hogy köpni-nyelni nem tudunk, ha beszólnak nekünk, és csak éjszaka hánykolódva találjuk ki, mit is kellett volna mondani az adott helyzetben. Íme, öt valóban használható módszer, amivel a fenti helyzetet el tudod kerülni.

Most már elég jól látod, hogy miről is szól a Mentőcsomag Veszekedő Pároknak. De vajon neked való?

Ez akkor lesz a leginkább hasznodra, ha
Nem neked való ez a program, ha
Még bizonytalan vagy? Nézd meg, mit mondanak azok, akik használják a Mentőcsomag Veszekedő Pároknak eszközeit!

Ezek a módszerek nálunk is beválnak majd?

Igen! Mert a Mentőcsomag anyagai az első perctől az utolsóig aranyat érnek! Nincs mellébeszélés, fölösleges okoskodás. Ha csak egy-két technikát alkalmazni kezdesz, már javulni fog a párkapcsolatod!

Az elejétől a végéig szuper, gyakorlatias, megvalósítható ötleteket fogsz kapni.

A világ legjobb konfliktuskezelési-szakértőinek anyagait dolgoztuk össze egyetlen, emészthető, működőképes anyaggá.

Közel 50 élő konfliktuskezelési tréning, több száz órányi párkapcsolati coaching és mediáció tapasztalatait sűrítettük ebbe a videó-sorozatba.

Mindez remekül hangzik, de mégis mennyibe kerülhet ez a hatalmas mennyiségű tudásanyag?

10 órányi videós anyagot kapsz. Ha ennyi időt coachinggal szeretnél tölteni, az 10 X 10.000 forintodba, azaz 100. 000 forintba kerülne.

Ha pedig párkapcsolati coachingra vagy mediációra mennél a pároddal, az óránként átlagban 13.000-20.000 Ft-ba kerül.

Ezzel szemben most valami elképesztően fantasztikus dolgot ajánlok neked!

Válassz csomagot!

SEGÍTSÉG! DUZZOG A PÁROM!

Arra kapsz választ, mit tehetsz akkor, ha a párod vita közben elnémul, nem válaszol, esetleg faképnél hagy, vagy napokig duzzog.

Bónusz
Bevezető ár november 30-ig: 9.500 Ft

(Kevesebb mint egy személyes coaching ülés ára!)

MENTŐCSOMAG VESZEKEDŐ PÁROKNAK teljes program, mert tutira akarok menni!

SEGÍTSÉG! DUZZOG A PÁROM!

Arra kapsz választ, mit tehetsz akkor, ha a párod vita közben elnémul, nem válaszol, esetleg faképnél hagy, vagy napokig duzzog.

(Ára: 9.500Ft)

A KAPCSOLATÉPÍTŐ VITÁK MŰVÉSZETE

Egy olyan konfliktuskezelési módot mutatok, amelynek segítségével a viták nem eltávolítanak, hanem közelebb visznek benneteket egymáshoz.

(Ára: 19.500 Ft)

KAPCSOLAT SZERVIZ

Egy olyan konfliktuskezelési módot mutatok, amelynek segítségével a viták nem eltávolítanak, hanem közelebb visznek benneteket egymáshoz.

(Ára: 12.500 forint helyett TELJESEN INGYEN A TIÉD!)

A teljes csomag bevezető ára november 30-ig: 29.000 Ft

MERT MEG AKAROM MENTENI A KAPCSOLATOMAT!

A legtöbben ezt vásárolják!
A kapcsolatépítő viták művészete

A KAPCSOLATÉPÍTŐ VITÁK MŰVÉSZETE

Egy olyan konfliktuskezelési módot mutatok, amelynek segítségével a viták nem eltávolítanak, hanem közelebb visznek benneteket egymáshoz.

Bónusz
Bevezető ár november 30-ig: 19.500 Ft

(kevesebb mint két egyéni coaching ülés ára!)

Maradtak még kérdéseid?

A Működő párkapcsolat tudásanyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

Bankkártyával és átutalással is tudsz majd fizetni.
A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás.
Az átutalásos fizetés esetén egy picit tovább kell várnod, amíg mindez lezajlik.
A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a Barion felel.
Vannak, akik szeretnének postai átutalással is fizetni. Erre is lehetőség van, ebben az esetben viszont várnod kell, amíg megérkezik a befizetés, és hozzájuthatsz a tudásanyagokhoz.

A tudásanyagokat úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabbak legyenek számodra. A készítés során az volt az elsődleges szempont, hogy a legkönnyebben át tudjam adni a sikeres párkapcsolat működéséhez szükséges információkat.
Ahol részletesebb magyarázatra, példákra van szükség, ott videóban mondom el neked a szükséges információkat, de az egyéni fejlődéshez szükséges munkafüzet pdf formátumúak.

A Működő párkapcsolat tudásanyagait Jánosi Valéria párkapcsolati coach, mentálhigiénés szakember, mediátor állította össze saját, több éves praxisa és tanulmányai alapján.

Ha kérdésed van, írj bátran a
e-mail címre! 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.