Kapcsolatépítő programok augusztusra

Párkapcsolatokkal foglalkozó könyvek és szakemberek felhívják a figyelmünket arra, hogy rendszeresen töltsünk a párunkkal minőségi időt. Íme egy csokorra való ötlet, hogy a következő hetekben miként valósíthatjuk meg ezt a valóban remek gondolatot.

 

kapcsolatépítő programA minőségi időnek az a lényege, hogy úgy töltsünk együtt néhány órát, hogy azalatt egymásra figyelünk, közös élményekben van részünk. Együtt pihenünk, töltődünk, lazulunk. Tanulunk egymástól és egymásról.

 

 

Beszélgetős, egymásra figyelős

Ha nyugis, csendes, beülős helyre vágytok, jó választás lehet a Tranzit Art Cafe. Nem igazán kocsma, nem igazán étterem, inkább talán bisztró jellege van. Házias ételek, limonádék, szendvicsek saláták, ha megéheznétek. Van kiülős terasza is a meleg nyári estékre.

 

 

Egy fesztivál

Nem igazán fesztivál, de a budai várban tartott Mesterségek Ünnepe idén is kihagyhatatlan. Kézműves termékek garmadája, népi mesterség-bemutatók, néptánc és koncertek egy helyen. Az időpont: augusztus 20-23-ig.

 

Revü

Igazi, 16 éven felülieknek való programmal vár benneteket a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Az Ooh La La című látványos varieté előadás a párizsi revük világát varázsolja Budapestre. Forró, érzéki revücirkusz a forró augusztusi éjszakában. De siess nagyon, mert az utolsó előadásuk augusztus 1-én van.

 

Hétvégi kiruccanás

Passzold le a gyerekeket, és irány egy két-három napos hétvége a Bükkbe. Lillafüred és Szilvásvárad is igazi andalgós helyek, de ha még nagyobb csendre vágysz, akkor foglalj szállást a Sebesvíz Panzióban, ami az erdő közepén áll. Innen aztán tetszőleges hosszúságú túrákat tehettek a Bükkbe. Ha pedig inkább nyugis pancsolásra vágysz, akkor felkereshetitek a miskolctapolcai barlangfürdőt.

 

Egy strandolás

Ha unjátok már a budapesti strandokat és a nagy vidéki gyógyfürdőket, ugorjatok ki Leányfalura strandolni. Szép környezet, számtalan medence és gyógyvíz vár benneteket. És az árak is barátságosabbak, mint a felkapott helyeken.

 

Egy színház

A Városmajor Szabadtéri Színház egy izgalmas Agatha Christie-krimivel készült augusztus 26-ára. Civilizált angolok gyilkolják egymást halomra, mert a nagy havazás összezárta őket. Izgalmas, kiszámíthatatlan, de azért egy dologban biztosak lehetünk: a végére megkerül a gyilkos.

 

 

Egy baráti összejövetel

A minőségi időbe nem csak a szigorúan kettesben töltött órák számítanak bele, hanem azok az alkalmak is, amikor közös élményeket gyűjtünk, és párként vagyunk jelen egy társaságban. Sokkal többet megtudhattok egymásról és önmagatokról is, ha elmentek egy kalandparkba, és kipróbáljátok, mennyire vagytok ügyesek. Ezúttal a sástói Oxygen Adrenalin parkot ajánlom. A félősebbek még mindig bobozhatnak. J

 

Egy séta

Teljesen ingyenes program, nem kell hozzá más, csak te meg ő és egy nyári alkonyat. A helyszín tetszőleges, kinek-kinek lakóhelye, kedve és ízlése szerint. Az én kedvencem augusztusban a pesti Palotanegyed. A gyönyörű polgári paloták között sétálgatni olyan élmény, mintha egy mini mediterrán városba csöppentél volna. A szűk utcák teli vannak hangulatos kiülős teraszokkal. Egy hűs sör vagy hosszúlépés, te meg ő a Mikszáth téren.

 

Egy mozi

Most nem konkrét filmet ajánlok nektek, hanem egy egész sorozatot. A MOM Kulturális Központ belső kertjében ezen a nyáron is Mozikert működik egészen augusztus végéig. A filmek este kilenckor kezdődnek. Augusztus 26-án olyan igazi klasszikust láthatunk, mint a Suttogó.

 

Egy játék

A közös játék felszabadít, ám a szabályaival mégis mederbe terel. Egy önismereti társasjátékot, az Identityt ajánlanám a figyelmetekbe, amely lehetőséget ad arra, hogy biztonságot adó légkörben tudjatok beszélni a problémáitokról, terveitekről. A társasjátékról itt olvashatsz bővebben: Identity társasjáték

 

Ha szeretnél megcsalásbiztos párkapcsolatban élni, gyere el a Boldog párok titkai című előadássorozatra!

Vagy iratkozz fel a Konfliktuskezelés a párkapcsolatban tréningre!

Ha tetszett a cikk, keress minket a facebookon is, így biztos, hogy nem maradsz le a friss tartalmakról: Találj magadra!

További olvasnivalót itt találsz: Túléli a nyaralást a kapcsolatotok?

 

 

 

 

 

7 dolog, amit ne csinálj többet veszekedés közben
Találd meg gyorsan az Igazit a sikeres társkeresők 10 titkával!
Kategória
Hozzászólások

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük