Kapcsolatépítő programok júliusra

Párkapcsolatokkal foglalkozó könyvek és szakemberek rendszeresen felhívják a figyelmünket arra, hogy rendszeresen töltsünk a párunkkal minőségi időt. Íme egy csokorra való ötlet, hogy a következő hetekben miként valósíthatjuk meg ezt a valóban remek gondolatot.

 

randi3A minőségi időnek az a lényege, hogy úgy töltsünk együtt néhány órát, hogy azalatt egymásra figyelünk, közös élményekben van részünk. Együtt pihenünk, töltődünk, lazulunk. Tanulunk egymástól és egymásról.

 

  1. Beszélgetős, egymásra figyelős

Egyetek meg egy krémest a budavári Ruszwurm cukrászdában. A hely patinás, ez a város legrégebbi cukrászdája, az árak borsosak, de a krémes isteni. A felszedett szénhidrátokat pedig remekül lemozoghatjuk egy sétával a Várban.

 

2. Egy fesztivál

Tombol a nyár, röpködnek a negyven fokok, eljött a fesztiválok ideje. Július 3-5-ig rendezik Szentendrén a sörfesztivált, ahol különféle kézműves sörökkel hűsíthetjük magunkat. Természetesen különféle koncertekkel és családi programokkal is várják a vendégeket, de ti most otthon hagyjátok a gyerekeket, ugye?

 

3. Egy koncert

Bevallom, elfogulatlanul, őszintén és olthatatlanul rajongok Palya Beáért. Július 12-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon tartja a Még tovább nő koncertjét. Bea kendőzetlenül őszinte, őrülten kirobbanó energiabomba, és a nőiség olyan mélységeit tárja fel a dalaiban, amelyből mindannyian tanulhatunk. Ja, és élvezhetjük is…

 

tavirózsa4. Egy kirándulás

Gyerünk a Tisza-tóra! Béreljünk kenut, és tévedjünk el a csatornák nádasában. Ringatózzunk a vízen, miközben gyönyörködünk a tavirózsákban, a felreppenő vízimadarakban. Igen romantikus program.

 

5. Egy strandolás

Balaton, Velencei-tó, városi strandok. Bármelyik szóba jöhet. Egy frissítő úszás, pihentető napozás, hizlaló strandkaják. Kell ennél kellemesebb kikapcsolódás az előttünk álló forró hétvégére?

 

6. Egy tánc

Iratkozzunk be egy társastánc vagy salsa tanfolyamra. Amíg gyakorlunk, kénytelenek vagyunk egymás kezét fogni, egymás szemébe nézni, vagyis együtt lenni. Egy táncórán nagy a kísértés egy kiadós veszekedésre (Ki rontotta el már megint a lépést?), de ha ügyesek vagyunk, erősödő intimitással hagyjuk el a táncparkettet.

 

7. Egy baráti összejövetel

A minőségi időbe nem csak a szigorúan kettesben töltött órák számítanak bele, hanem azok az alkalmak is, amikor közös élményeket gyűjtünk, és párként vagyunk jelen egy társaságban. Így nyár közepén akár mi is szervezhetünk egy grillpartit, amelyre meghívhatjuk a közös barátainkat.

 

duna korzó

8. Egy séta

Teljesen ingyenes program, nem kell hozzá más, csak te meg ő és egy nyári alkonyat. A helyszín tetszőleges, kinek-kinek lakóhelye, kedve és ízlése szerint. Az én kedvencem a Duna-korzó.

 

9. Egy mozi

Egy igazán szívből röhögős filmet ajánlanék. Semmi művészet, semmi emelkedettség, csak tömény szívderítő vidámság. Ez pedig a Bazi nagy francia lagzik. Az idősödő francia házaspár három lányát már férjhez adta: egyet egy zsidóhoz, a másodikat egy arabhoz, a harmadikat egy kínaihoz. Már ez is átlépte a tolerancia-küszöbüket, és minden reményüket a negyedik lányba vetik, aki talál is magának egy színes bőrű bevándorlót, akinek a szülei Afrikában élnek. És akkor elszabadul a pokol.

 

társasjáték210. Egy játék

A közös játék felszabadít, ám a szabályaival mégis mederbe terel. Egy önismereti társasjátékot, az Identityt ajánlanám a figyelmetekbe, amely lehetőséget biztosít arra, hogy biztonságot adó légkörben tudjatok beszélni a problémáitokról, terveitekről. A társasjátékról itt olvashatsz bővebben.

 

 

7 dolog, amit ne csinálj többet veszekedés közben
Találd meg gyorsan az Igazit a sikeres társkeresők 10 titkával!
Kategória
Hozzászólások

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük