Melyik társkeresőre érdemes regisztrálni?

A társkereső klienseim gyakran teszik fel a kérdést: melyik társkeresőre érdemes regisztrálni? A válaszom: attól függ, milyen kapcsolatra vágysz. Mert vannak olyan online társkereső felületek, ahol inkább a komolyabb kapcsolatra vágyók regisztrálnak, míg másokon a felszínes viszonyokra, alkalmi kapcsolatra vágyók gyűlnek össze. Egy rosszul megválasztott társkereső oldal egy életre elveheti a kedvedet az online randizástól. 

melyik-tarskeresore-erdmes-regisztralni

Az első dolgod tehát az, hogy döntsd el, mit szeretnél: komoly kapcsolatot vagy alkalmi viszonyt, és csak ezután jöhet a kérdés: melyik társkeresőre érdemes regisztrálni!

Komoly kapcsolatra vágyóknak

 

Randivonal

A komoly kapcsolatra vágyóknak mindig ezt ajánlom elsősorban, ugyanis ez az ország legrégebbi társkereső oldala, és a regisztrálók 82%-a tartós párkapcsolatot keres. A regisztráció nem veszi el sok idődet. Egyszerűen csak kitöltöd a regisztrációs lapot, felteszel néhány képet, és ha van kedved, kitölthetsz egy tesztet, ami feltérképezi a személyiségvonásaidat. Ha a másik fél is kitölti ezt a tesztet, a rendszer megmutatja, hogy mennyire passzoltok össze azzal, akire éppen rákattintasz.

Azért is ezt ajánlom a társkereső klienseimnek, mert itt egészen jó a szűrőrendszer, többféle szempont alapján tudsz válogatni a lehetséges jelöltek közül, nem a „gép dobja” neked a jelölteket. Az alapfunkciók használata ingyenes, de ha komolyan használni akarod a rendszert, akkor azt a fizetős verzióval teheted meg.

 

Elittárs

Bár az oldal neve azt sugallja, hogy ezt a rendszert igényes, diplomás embereknek szánták, nem csak ők használják. Csak a tagok kétharmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel, viszont a felhasználók nagy többsége itt is tartós, komoly kapcsolatot szeretne. A regisztráció kicsit hosszadalmas, csak akkor állj neki, ha van legalább egy órád, ugyanis egy 200 kérdésből álló személyiségtesztet kell kitölteni, ami alapján aztán az algoritmus naponta ajánl neked 3-7 lehetséges randipartnert, akivel szerinte összeilletek. A rendszer hátránya, hogy itt nem igazán tudsz szempontok szerint keresni, csak az van, amit ” a gép dob”.

Itt is tudsz ingyenesen regisztrálni, de így például nem tudod elolvasni a neked írt üzeneteket. Tehát ha igazán használni szeretnéd az oldalt, itt is fizetni kell.

Parom.hu

Ez is egy viszonylag régóta működő társkereső oldal. Pszichológusok rakták össze a keresési algoritmusát. Ez egy régimódibb, klasszikusabb társkereső, ahol minden korosztály megtalálja a számítását. Főként olyanok használják, akik komolyabb kapcsolatra vágynak. Alap felhasználói fiókkal is tudsz havonta 7 üzenetet küldeni. Ez elég arra, hogy megnézd, szeretnéd-e használni az oldal fizetős verzióját. Úgy hirdetik magukat, hogy 1,5 millió felhasználójuk van, többségükben férfiak.

 

Ha lazább kapcsolatot keresel

 

Tinder

A nagy klasszikus a Tinder, szerintem mindenki ismer. Ez egy applikáció, aki tetszik neked, azt jobbra húzod, és ha ő is jobbra húzott téged, akkor már kezdődhet is a beszélgetés. Itt a villámismerkedésre van lehetőség kevés adat alapján. A legtöbb felhasználó egyszerre több partnerrel is cseveg, és ne csodálkozz ha egyszer csak eltűnik az éterben. Ez rengeteg csalódás forrása lehet. Ha már hetek óta csetelsz valakivel, felépítettél a fejedben egy vonzó képet a másikról, aki egyszer csak nem válaszol többet, az nagyon fájó tud lenni. Sajnos sok tartós párkapcsolatot kereső kliensem itt ismerkedik, és igen hamar elmegy a kedve az egésztől emiatt. Ráadásul a Tinderen a választás főként a képek alapján történik, a kevésbé előnyös külsejű társkeresők itt nem lesznek nagyon sikeresek.Tehát elsősorban azoknak ajánlom, akik bírják a csalódást, és inkább alkalmi ismeretségre vágynak.

 

Badoo

Nagyon népszerű szerte a világon. Több mint 490 millió felhasználója van, és itthon is sokan használják. Ez egy olyan ismerkedős oldal, ahol nem csak párkapcsolatot, hanem barátokat, ismerősöket, egyéjszakás kalandokat is lehet keresni. A klienseim véleménye szerint nem igazán alkalmas tartós, komoly kapcsolat kialakítására.  A Tinderhez hasonló algoritmusok alapján működik. Vagyis néhány információ alapján eldöntheted, hogy érdekel-e az illető vagy sem. Előnye, hogy van saját applikációja, ami ingyenes, de ha látni szeretnéd, hogy kik kedvelték a fotódat, azért már fizetni kell.

A hátránya, hogy az oldal algoritmusai a Facebook adataiból dolgoznak, így kicsi az esélye annak, hogy el tudod titkolni az ismerőseid elől az ismerkedési próbálkozásaidat.

 

Lovebox

Úgy hirdetik magukat, hogy komoly kapcsolatot keresők társkeresője, 15 éve vannak a piacon, és már több mint 1 millió felhasználójuk van. Itt szétnézhetsz regisztráció nélkül is. Egyes felhasználók véleménye szerint viszont igazi húspiac, ahol két napon belül biztosan küld neked valaki egy képet a hímtagjáról…

Ha teljesen elvesztél a társkeresés labirintusában, ha belefáradtál a hiábavaló randikba, ha már a rengeteg csalódás miatt épp fel akarod adni, akkor kérlek, adj még egy esélyt magadnak, és gyere el társkereső coachingra! Néhány beszélgetés alatt megvizsgáljuk, hogy kire vágysz, és hol találod a reménybeli partneredet!

Ha inkább videókat néznél a témáról, és szeretnéd megtanulni, hogyan lehet hatékonyan, gyorsan társat találni az online világban, nézd meg a  Hódíts online! videós tudásanyagot!

 

7 dolog, amit ne csinálj többet veszekedés közben
Találd meg gyorsan az Igazit a sikeres társkeresők 10 titkával!
Kategória
Hozzászólások

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük