Mit árul el rólad az, ahogy az első randin viselkedsz?

Az, ahogy az első randin viselkedünk, nagyon sok mindent elárul rólunk. Az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy milyen hatást vált ki a partneréből. Íme néhány tipikus első randis viselkedésforma.

 

elsőrandi

A díva: full smink, a legdivatosabb szerelés

 

Ő az, aki napokkal a randi előtt azon gondolkodik, hogy mit vegyen fel. Bevásárló körútra megy, nézelődik, próbál, kalkulál, hogy mit mivel vegyen fel. A randi előtt egy héttel már nem eszik, nehogy kidomborodjon a hasa. Órákig készíti a sminkjét a nagy napon, minden szál szempillának, szemöldökszőrnek és hajszálnak tökéletesen kell állnia. Az egész outfithez vörös rúzst tesz fel.

Mit árul el róla?

Rajta mindennek tökéletesnek kell lennie, különben úgy érzi, hogy vége a világnak. Nem csak magával szemben, hanem a másik nemmel (az egész világgal) kritikus. Nagyon nehéz neki megfelelni, mert magasra teszi a lécet. Éppen ezért – bár vonzó, gyönyörű nő – sokáig marad egyedülálló, mert senki nem elég jó neki.

 

2. A napsugárlány

 

Bohókás külső, laza, színes nadrág, földig érő szoknya, szalmakalap. Sminket sose látott, de ruganyos a rengeteg jógától, energia-tanfolyamtól, csakra-harmonizációtól. Nem csinál nagy ügyet abból, hogy mit kapjon magára az első randira.

Mit árul el róla?

Árad róla a természetesség. Ő biztos, hogy nem fogja megjátszani magát. Aki őt választja, tudja, hogy mit fog kapni. Kedves, vidám lány, van elképzelése a világról, van kialakult saját ízlése, és nem érdekli különösebben, hogy mit gondolnak róla. Neki azért nehéz társat találni, mert a férfiak többsége megriad az ilyen fokú különcségtől.

 

3. Fénylő Egó

 

Ő az, aki mellett nem lehet szóhoz jutni az első randin. Dől belőle a szó, és elsősorban magáról beszél. Megpróbálja eladni magát. Olyan fényesre csiszolt egóval rendelkezik, hogy férfi legyen a talpán, aki fel bír nőni hozzá. Ő az, aki remekül keres, mindenhez ért, és mindenről van véleménye. Meg van győződve róla, hogy az ő véleménye az egyetlen igaz, tökéletes vélemény, és aki másként gondolkodik, az vagy hülye vagy erkölcstelen. De leginkább mindkettő. Mindegy, hogy milyen eszmének a megszállottja: lehet elvakult híve vallásnak, politikai pártnak, erkölcsi eszmének.

Mit árul el róla?

Nem igazán tudjuk meg, hogy kicsoda ő. Nem találjuk a magját a személyiségének, mert olyan talán nincs is. Az ő identitását az általa képviselt eszme adja. Ha egyetért vele a randipartnere, gyorsan egymásra találhatnak. Ha nem, akkor nincs több találka. Általában az eszmetársai közül választ magának párt.

 

4. Az exem egy hülye volt.

 

A második mondatától kezdve az exéről beszél, akitől már tíz éve elvált, de azóta is haragszik rá. Szidja, bántja, ócsárolja.

Mit árul el róla?

Hogy még nem gyógyult fel az előző kapcsolatából. Teljesen mindegy, hogy hány éve szakítottak, ő még mindig a sebeit nyalogatja. Egy egészséges lelkű társkereső elmenekül előle, mert érzi, hogy ő csak harmadik lehet ebben a már nem létező párkapcsolatban.

 

 

5. Miss Hallgatag

 

Csendben figyel, hagyja, hogy a másik beszéljen, hogy a partnere válassza ki a randi helyszínét, programját.

Mit árul el róla?

Lehet, hogy félénk, önbizalom-hiányos ember, aki eleinte csendben megfigyeli az eseményeket, és csak a második-harmadik randin fog kibontakozni. Már ha lesz második-harmadik randi. Merthogy a társa számára gyakran fárasztó a csendes kishölgy szórakoztatása. A lendületesebb férfiak számára ő unalmasnak, szürkének tűnik. Ha gyönyörű hölgyről van szó, akkor talán a titokzatos végzet asszonyának is tűnhet, akiről a további randikon fog kiderülni, hogy mi rejtőzik a felszín alatt.

 

6. Az inkvizítor

 

Olyan vele egy első randi, mint egy álláskereső mélyinterjú. Kifaggat a múltad minden rejtett titkáról, tudni akarja a legszörnyűbb élményeidet, hallani akar a legboldogabb, legsikeresebb pillanataidról.

Mit árul el róla?

Leginkább azt, hogy hihetetlenül kíváncsi és türelmetlen. Mindenről tudni akar, nem akar zsákbamacskát venni, és nem képes kivárni, hogy szépen sorjában derüljenek ki a dolgok. Magáról viszont nem biztos, hogy szívesen beszél, ezért beszélteti inkább a partnerét, hogy neki ne kelljen megnyílnia. Ha belebotlik egy egoista pasiba, aki örömmel beszél magáról, sokat és hosszan fognak beszélgetni. Egy csendesebb, visszahúzódó férfi számára viszont olyanná válik vele egy randi, mint egy inkvizíciós tárgyalás.

KATTINTS A LINKRE!

Ha szeretnél vonzó hatást kelteni az első randin, gyere el társkereső coachingra, és tanuld meg, hogyan lehet másként csinálni!

Ha szeretnéd ellesni a sikeres társtalálók titkait, nézd meg a Társtaláló expedíció videóit!

 

7 dolog, amit ne csinálj többet veszekedés közben
Találd meg gyorsan az Igazit a sikeres társkeresők 10 titkával!
Kategória
Hozzászólások

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük