Offline ismerkedési lehetőségek

Sokan belefáradtak már az online randik mesterséges világába, és abban reménykednek, hogy egyszer csak váratlanul, a hétköznapi világban ismerkednek meg a nagy Ő-vel. Tényleg nem való midenkinek az online randizás, de vajon milyen offline ismerkedési lehetőségek vannak manapság?

Könnyű volt a nagyanyáinknak, mert a szüleik választottak helyettük, vagy elmentek a batyusbálba, és tánc közben volt alkalmuk megismerni a snájdig kiszemeltjüket. De vajon hol ismerkedhet a 21. század lánya, ha utálja az online tárkeresést, a rapidrandit, és a társkereső irodákban is csalódott?

 

1. Tánctanfolyamok

Azért ne adjuk fel a táncos ismerkedés lehetőségét! Lehet, hogy a legyezőnkkel már nem adhatunk le titkos jeleket a választottjainknak, de azért számtalan tánciskola biztosít lehetőséget egyedülálló hölgyek és urak számára a tanulásra és ismerkedésre. Tanulhatunk salsát, társastáncot, tangót, tulajdonképpen bármit, csak páros tánc legyen. Keress olyan helyet, ahol párcserével lehet táncot tanulni! Vannak olyan társkereső irodák, ahol salsarandit szerveznek, és egyenlő számú férfit és nőt hívnak meg egy estre. Itt arra is van lehetőség, hogy az est végén megjelöld egy lapon, hogy melyik férfiú nyerte el a tetszésedet. Ha kölcsönös a szimpátia, megkapjátok egymás elérhetőségeit.

 

2. Túraklubok

 

Ha szeretsz kirándulni, túrázni, ez a te pályád. Rengeteg klub és egyesület létezik, ami különféle nehézségű túrákat kínál. Bár nem kifejezetten társkersős céllal hirdetik meg, de itt van lehetőséged (szó szerint) természetes környezetben találkozni ellenkező nemű egyedekkel. Amíg sétáltok, hegyet másztok, tudtok beszélgetni, és ha nem szimpatikus az illető, mindenféle kellemetlen következmény nélkül továbbsétálhatsz.

 

3. Társasjáték klubok

 

Ha szeretsz Carcassonne-ozni vagy Gazdálkodj okosan-t játszani, esetleg stratégiai társasjátékokkal múlatni az időt, akkor keress olyan társaságot, ahol szívesen látnak. Akár te magad is szervezhetsz hasonló játékos klubot. Van lehetőség arra is, hogy önismereti társasjátékon keresztül ismerd meg magadat, esetleg a jelenlévő idegeneket.

 

4. Nyelvklubok

 

Ha szeretnéd összekötni a kellemest a hasznossal, nyelvtanulás során is megismerhetsz kedves idegeneket. Léteznek nyelvi klubok, ahol azért jönnek össze az emberek, hogy idegen nyelven beszélgessenek. Vannak olyan helyek is, ahová rendszeresen meghívnak külföldieket is, hogy anyanyelvűekkel gyakorolhass. Hátha akad egy jóképű idegen, akivel jobban összebarátkozol a beszélgetések során…

 

 

5. Főzőrandik

 

Jamie Oliver óta tudjuk, hogy nem csak a nők forgatják jól a fakanalat. Léteznek főzőiskolák, ahol megtanulhatsz indiai ételeket, bonbonokat készíteni. Lehet, hogy a közös főzés során összemelegszel egy fickóval, akivel otthon is főzőcskézhetsz. Egyes társkereső irodák szerveznek főzőrandikat is, ahová kifejezetten ismerkedési céllal lehet jelentkezni.

 

6. Előadások, filmklubok, tréningek

 

Ha van egy speciális téma, ami kifejezetten érdekel, akkor járhatsz előadásokra, tréningekre beszélgetésekre, ahol előfordulnak a másik nem képviselői is. Ha nyitott vagy, és nem csak a telefonodat nyomkodod a rendezvény szünetében, akkor van esélyed az ismerkedésre is.

 

7. Városnéző séták

 

Budapest tele van gyönyörű és érdekes helyekkel. Ezeket az eldugott kincseket mutatják meg a városnéző túrák. Számtalan ilyet találhatsz a neten, és a séta során nem csak új helyszíneket, de új embereket is megismerhetsz.

Tulajdonképpen majdnem mindegy is, hogy hová mész. Ha nyitott szemmel jársz a világban, derűs, jókedvű ember vagy, bárhol megismerkedhetsz emberekkel, és az ismeretségből könnyen alakulhat barátság, szerelem. A lényeg, hogy ne ülj otthon, mert nem fog rád kopogni a Herceg! Ha szeretnél ismerkedni, társat találni, akkor emberek közé kell menned. Úszni is csak úgy lehet, ha belemész a vízbe.

KATTINTS A LINKRE!

Ha úgy érzed, hogy nem akarsz online módon ismerkedni, de nincs kedved, bátorságod, szociális készséged az offline ismerkedéshez sem, ne add föl! Gyere el egy társkereső coachingra, mert minden helyzetből van kiút!!

Ismerd meg a sikeres társtalálók titkát, és nézd meg a Társtaláló expedíció videóit!

7 dolog, amit ne csinálj többet veszekedés közben
Találd meg gyorsan az Igazit a sikeres társkeresők 10 titkával!
Kategória
Hozzászólások

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük