Kapcsolat szervíz

Miért romlik el a párkapcsolat, és hogyan tudod megjavítani?

Segítek neked eldönteni, hogy benne maradj-e a párkapcsolatodban, és megmutatom, hogyan javíthatsz a viszonyotokon segítő bevonása nélkül.

Azért hoztam létre ezt a videós tudásanyagot, mert gyakran hallottam a környezetemben a következőket.

Ez vár rátok, ha megnézitek a Kapcsolat Szerviz videóit:

El tudjátok majd dönteni, hogy dolgozzatok-e a kapcsolatotokon vagy szétváljatok. Nem lesz több álmatlan éjszakád a döntésképtelenség miatt.
Megérted, hogy miféle mélyebb okok állnak a veszekedéseitek, elhidegülésetek hátterében. Ha rálátsz erre, már tudni fogod, hogy hol és mit érdemes változtatnod.
Megtanulod abbahagyni a folyton ismétlődő veszekedéseket.
Látni fogod, hogy mi a különbség a romboló veszekedés és a valódi problémamegoldás között.
Jól alkalmazható, egyszerű, hétköznapi módszereket kapsz, amelyek segítségével meghittebb és kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolatotok.
Nem kell többé a barátaid, ismerőseid tanácsát kérned, mert saját életed legjobb szakértőjévé válsz.
Soha többé nem kell szégyenkezned amiatt, hogy egy párkapcsolatod megint tönkre ment.
Megtanulod, hogy mire figyelj, milyen csapdákat kerülj el, és hogyan javítsd meg azt, ami nem jól működik.
Megspórolod a párterápia, a mediáció és a válóper költségeit.

Nézzük akkor konkrétan, hogy miről is szól a Kapcsolat Szerviz videós tudásanyag!

Miért romlik el a párkapcsolat?

Miért veszekszünk állandóan?

Hogyan javítsuk meg?

Nem szoktuk észrevenni, hogy hanyatlik a párkapcsolatunk, csak akkor, amikor már késő, és a szakítás előtt, vagy a megcsalás után vagyunk. Ha veled ez még nem történt meg, tegyél meg még ma néhány dolgot, hogy megmentsd ettől a kapcsolatodat!

Igazán jó lenne tudni még a házasságkötés előtt, hogy mennyire lesz tartós a házasságunk. Vagy legalább pár évvel az esküvő után, hogy épül-e vagy romlik a kapcsolatunk. Nem lehetetlen a dolog, és még jósgömb sem kell hozzá.

Még bizonytalan vagy? Nézd meg, mit mondanak azok, akik megnézték, meghallgatták már a Kapcsolat Szerviz előadásait!

Hű, ez remekül hangzik! De mégis mennyibe kerül ez az előadássorozat?

Ha egy párterapeuta segítségét vennéd igénybe, akkor legalább 4-5 alkalommal kellene elmennetek hozzá alkalmanként 25.000 forintért. Ez összesen 100.000 – 125.000 forintba kerülne.

Szerintem ez egy olyan ajánlat, amit nem szabad kihagyni! Szerezd meg most a Kapcsolat Szerviz tudásanyagát! Már csak pár kattintásnyira vagy egy nyugalmasabb és boldogabb élettől!

Nézzük át újra, mit is kapsz a Kapcsolat Szerviz csomagban!

Ehhez képest a Kapcsolat Szerviz ára mindössze 12.500 Ft.

Amit a Kapcsolat Szerviz kínál: a párterápiás folyamat tizedéért rengeteg információ a legjobb, legújabb szakirodalom alapján. Segít nektek dönteni, és rengeteg hasznos, gyakorlatias ötletet kínál arra, hogyan tudjátok megjavítani a párkapcsolatotokat – magatok.

Szerintem ez egy olyan ajánlat, amit nem szabad kihagyni! Szerezd meg most a Kapcsolat Szerviz tudásanyagát! Már csak pár kattintásnyira vagy egy nyugalmasabb és boldogabb élettől!

2023-ra a jelentkezés erre a tudásanyagra lezárult.

Ez a termék jelenleg nem vásárolható, de 2024. január 1-jétől ismét elérhető lesz. Ha szeretnél elsőként értesítést kapni arról, hogy ismét megnyitottuk a vásárlás lehetőségét, írj az alábbi e-mail címre: kapcsolat@mukodoparkapcsolat.hu

Maradtak még kérdéseid?

A Kapcsolat Szerviz tudásanyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

Bankkártyával és átutalással is tudsz majd fizetni.

A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás.

Az átutalásos fizetés esetén egy picit tovább kell várnod, amíg mindez lezajlik.

A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a Barion felel.

Vannak, akik szeretnének postai átutalással is fizetni. Erre is lehetőség van, ebben az esetben viszont várnod kell, amíg megérkezik a befizetés, és hozzájuthatsz a tudásanyagokhoz.

A tudásanyag 18 videót tartalmaz, prezentáció segíti a könnyebb és szórakoztatóbb megértést.

A Kapcsolat Szerviz tudásanyagait Jánosi Valéria párkapcsolati coach, mentálhigiénés szakember, mediátor állította össze saját, több éves praxisa és tanulmányai alapján.

Ha kérdésed van, írj bátran a
e-mail címre! 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.