Sikeres megrendelés

Gratulálok a döntésedhez, hogy a "Mentőcsomag veszekedő pároknak" tudásanyagot választottad!

Hamarosan megérkezik a postaládádba a rendelést visszaigazoló levél, benne a díjbekérővel. Kérlek, hogy nézd meg a promóciós és spam mappában is, ha nem találod!

Ha a befizetés után 24 órán belül nem kapsz tőlem levelet, amely tartalmazza a tananyagokhoz való hozzáférési jelszót, linkeket, feltétlenül vedd fel velem a kapcsolatot! Arra nincs lehetőség, hogy napokkal, hetekkel később reklamációt fogadjunk el emiatt.

Amíg erre vársz, nézd meg, hogyan tudok neked még segíteni abban, hogy minél hamarabb boldog, működő párkapcsolatban élhess!

Párkapcsolati coaching

A megoldásfókuszú párkapcsolati coaching segít megmenteni a válságba jutott párkapcsolatodat!

Ha ezeket tapasztalod, érdemes belevágni a párkapcsolati coachingba:

Miért érdemes belevágni a párkapcsolati coachingba?

Mert gyakran a menthetetlennek hitt kapcsolatok is megmenthetőek.

Biztonságos légkörben, jól szabályozott keretek között megkeressük a ti megoldásotokat. A coaching során a konfliktusaitokat úgy tudjátok megbeszélni, hogy végül megoldás születik, és nem fajul a szokásos otthoni veszekedéssé.

Egy sikeres coaching folyamat során alapjaiban változik meg a kapcsolatotok. A legtöbb pár olyan mély közelséget él meg a párjával ezeken a coaching üléseken, amilyet korábban soha nem tapasztalt.

Egy boldogabb, harmonikusabb élet vár rátok. A teljes család élete megváltozik. Ha a kettőtök kapcsolat szeretetteljesebbé válik, az boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá teszi a gyerekeiteket is.

Megtanultok úgy konfliktust kezelni, hogy az egyes viták végén mindketten nyertek. Nem lesz többet győztes és vesztes, mert úgy fejezitek majd be a vitát, hogy mindketten nyertek.

Mert könnyebb egy meglévő párkapcsolatot megjavítani, mint egy teljesen újat felépíteni.

Mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen párkapcsolati mintát adtok a gyerekeiteknek.

Mert a válás érzelmileg és anyagilag is sokkal többe kerül, mint egy párkapcsolati coaching folyamat.

Mi történik a párkapcsolati coachingon?

Miért kell ehhez egy szakember?

Hány alkalom szükséges?

Garantált a siker?

Szeretnék javítani a kapcsolatomon, de a párom nem hisz a párkapcsolati coachingban. Mit tehetek?

Eredményesen együtt tudunk dolgozni:
Valószínűleg nem tudunk eredményesen együtt dolgozni, ha:

Miért bízhatsz meg bennem?

  • Mert nem gyorstalpaló, egy hétvégés kurzuson szereztem a képzettségemet, hanem a Semmelweis Egyetem mentálhigiéné szakán, és folyamatosan képzem magam.
  • Mert az elmúlt évek alatt több száz órányi párkapcsolati coaching ülésen több mint 40 párral dolgoztam együtt. Több 90%-uk együtt maradt, és úgy zártuk le a folyamatot, hogy harmonikusabb, szeretetteljesebb lett a kapcsolatuk.
  • Több mint 10 éve boldog házasságban élek, de jól ismerem a félresikerült kapcsolatok sokfajta kínját is. Éppen ezért nagyon együtt tudok érezni veletek.
Akik már dolgoztak velem, ezt mondják:
Vedd fel velem a kapcsolatot!

A coaching ülések helyszíne: Budapest, Teréz krt. 41. I./4. (Az Oktogon és a Nyugati között)

Egy coaching ülés időtartama: 100 perc

Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor is tudok segíteni skype-os coaching formájában. Ez a forma is épp olyan hatékonyan működik mint a személyes találkozó.

Árak:

Párkapcsolati coaching pároknak: 26.000 Ft/ 100 perc
Párkapcsolati coaching egyéneknek: 10.000 Ft/50 perc

Mivel egy válságban lévő párkapcsolatban az érzelmek gyorsan változnak, csak úgy tudom fogadni a párok előzetes bejelentkezését, hogy az első tanácsadás árának felét (13.000 Ft-t) előre, átutalással ki kell fizetni. Ha mégsem tudtok eljönni, mert valamelyikőtök meggondolja magát, ezt az összeget sajnos nem tudom visszafizetni.