Segítség! Duzzog a párom!

Kezedbe kapod a receptet, amelyből megtudhatod: mit tehetsz akkor, ha a párod vita közben elnémul, nem válaszol, esetleg faképnél hagy, vagy napokig duzzog.

10 online nézhető videó
Azonnali hozzáférés – pár percen belül már nézheted is!
Rögtön használható praktikus ötletek
Nem kell párterápiára mennetek, vagyonokat fizetni a változásért!
Több száz órányi párkapcsolati coaching tapasztalatai
Békés, boldog párkapcsolat

Ismerősen csengenek számodra az alábbi gondolatok?

„Nem lehet a párommal veszekedni, mert ha dühös vagyok rá, ő elnémul. Úgy érzem, nem is figyel rám, nem számít neki, hogy mit mondok. Ilyenkor nagyon kétségbe esek, mert attól félek, már nem vagyok fontos neki.”
„Ha összeveszünk, a párom faképnél hagy, elvonul, és napokig nem szól hozzám. Attól félek, hogy hamarosan véget ér a kapcsolatunk.”
„Amikor a párom elkezd kritizálni, bezárulok, és képtelen vagyok bármit is mondani. Fogalmam sincs, hogyan állhatnék ki magamért. Teljesen tehetetlennek érzem magam vele szemben.”
„Amikor veszekszünk a párommal, annyira megbántódok, hogy utána nemhogy beszélni nem tudok vele, de látni se bírom egy darabig. Ilyenkor idő kell, hogy megnyugodjak. Néha pár napra is szükségem van.”

Ennek többé nem kell így lennie, és a SEGÍTSÉG! DUZZOG A PÁROM! minikurzus segít nektek ebben!

Hogyan fog változni az életetek a SEGÍTSÉG! DUZZOG A PÁROM! videóinak segítségével:

Nem lesznek többé durva veszekedések.
Nem lesz több álmatlan éjszakád a kibeszéletlen konfliktusok miatt.
Békésen, erőszakmentesen el tudjátok mondani egymásnak, hogy mi bánt benneteket, és mit szeretnétek másként.
A duzzogó fél nem fog többet megbántódni, képes lesz kiállni magáért békésen.
Alapjaiban változik meg a kapcsolatotok. A konfliktusok többé már nem eltávolítanak, hanem közelebb hoznak benneteket egymáshoz.
A gyerekeitek békében és jó konfliktuskezelési mintákat látva fognak felnőni.

Mit ad neked a SEGÍTSÉG! DUZZOG A PÁROM! minikurzus?

Megismered a romboló veszekedések ördögi körét, és képes leszel kiszállni belőle.

Teljesen mindegy, hogy miről vitatkoztok, minden veszekedés mélyén egyetlen ok van. Megmutatom, hogy IGAZÁBÓL mi okozza a durva veszekedéseket, és hogyan tudjátok a kiváltó okot megszüntetni.

Egy lépésről lépésre útmutatót kapsz a kezedbe, amelyet csak követned kell.

Végigviszlek azon az úton, ami elvezet téged a biztonságos, szeretetteljes, mélyen elkötelezett párkapcsolathoz. Megtanulod bántások nélkül elmondani, hogy mit szeretnél másként a párkapcsolatodban. Nem lesz több durva veszekedés, megbántódás, duzzogás, elvonulás!

Gyakorlati példák segítségével mutatom meg a változás lépéseit.

Azonnal alkalmazható, konkrét példákon keresztül magyarázom el, hogy mit csinálj másként. Így biztos lehetsz benne, hogy minden helyzet megoldására lesz ötleted, többé nem fogsz tanácstalanul állni egy vita közepén, hogy most mit mondjál vagy tegyél.

Időt, pénzt takarítasz meg, mert nem kell hosszadalmas és költséges párterápiára, esetleg válásra költeni a pénzedet.

Még a nagyon durva, romboló veszekedések is megállíthatók, és ha mindkét fél akarja, van esély a bizalom, szeretet helyreállítására. Egy olyan mentőövet nyújtok számotokra, melynek segítségével otthon, magatok tudtok változtatni a kapcsolatotokon. Ez olcsóbb megoldás, mint párterápiára vagy válóperes ügyvédre költeni!

Milyen kérdésekre kapsz választ a SEGÍTSÉG! DUZZOG A PÁROM! minikurzuson?

Van néhány egyszerű kommunikációs szabály, amit érdemes betartani, ha nem szeretnék az örökös veszekedések zónájában élni. Ezeket alkalmazva kikerülhető a sértődés, duzzogás.

Bemutatok 6 hibát, amelyet kevesen ismernek, de ezek közül akár egy is bőven elég ahhoz,hogy évek alatt észrevétlenül szétmarja a legjobban induló kapcsolatot is.

Nézd meg, mit mondanak, akik már látták a minikurzus videóit!

Ez remekül hangzik, de mégis mennyibe kerül ez a nagyon hasznos tudásanyag?

Ha párterápiával szeretnétek javítani a kapcsolatotokat, ehhez általában 4-5 ülés szükséges, egyenként 20-25.000 forintért. Vagyis egy teljes folyamat ára 100-125.000 Ft.

Ennek a töredékéért kínálok most neked egy azonnal alkalmazható, gyakorlatorientált, bizonyítottan működő megoldást.

A SEGÍTSÉG! DUZZOG A PÁROM! minikurzus most egy párterápiás ülés árának feléért 12.500 Ft helyett 9.500 forintért a tiéd lehet!

Adj magatoknak még egy esélyt, mielőtt vagyonokat költenél valami másra!

Van néhány egyszerű kommunikációs szabály, amit érdemes betartani, ha nem szeretnék az örökös veszekedések zónájában élni. Ezeket alkalmazva kikerülhető a sértődés, duzzogás.

Bemutatok 6 hibát, amelyet kevesen ismernek, de ezek közül akár egy is bőven elég ahhoz,hogy évek alatt észrevétlenül szétmarja a legjobban induló kapcsolatot is.

2023-ra a jelentkezés erre a tudásanyagra lezárult.

Ez a termék jelenleg nem vásárolható, de 2024. január 1-jétől ismét elérhető lesz. Ha szeretnél elsőként értesítést kapni arról, hogy ismét megnyitottuk a vásárlás lehetőségét, írj az alábbi e-mail címre: kapcsolat@mukodoparkapcsolat.hu

Maradtak még kérdéseid?

A Segítség! Duzzog a párom! tudásanyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

Bankkártyával és átutalással is tudsz majd fizetni.

A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás.

Az átutalásos fizetés esetén egy picit tovább kell várnod, amíg mindez lezajlik.

A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a Barion felel.

A tudásanyag 10 videót tartalmaz, prezentáció segíti a könnyebb és szórakoztatóbb megértést.

A Segítség! Duzzog a párom! tudásanyagait Jánosi Valéria párkapcsolati coach, mentálhigiénés szakember, mediátor állította össze saját, több éves praxisa és tanulmányai alapján.

HOGYAN MŰKÖDIK?

  1. Megrendeled a választott tudásanyagot.
  2. A megrendelés után kapsz egy e-mailt, a csatolmányban egy díjbekérővel. Az ebben található számlaszámra tudod átutalni majd a csomag árát.
  3. Gyakran előfordul, hogy a díjbekérő és a visszaigazoló email a spam vagy promóciós mappában landol az e-mailjeid között. Ha a díjbekérőt/visszaigazoló emailt nem találod a leveleid között, ne felejtsd el a spam vagy a promóciós mappában is megnézni!
  4. Amint megérkezik a befizetés, e-mailben kapsz hozzáférést a tanulási felülethez.
  5. A tudásanyagok a befizetéstől számított egy évig teljes egészében bármikor a rendelkezésedre állnak.
Ha kérdésed van, írj bátran a
e-mail címre! 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.