Sikeres megrendelés

Gratulálok a döntésedhez, hogy az "Igényes társkeresők mesterkurzusa" tudásanyagot választottad!

Hamarosan megérkezik a postaládádba a rendelést visszaigazoló levél, benne a díjbekérővel. Kérlek, hogy nézd meg a promóciós és spam mappában is, ha nem találod!

Ha a befizetés után 24 órán belül nem kapsz tőlem levelet, amely tartalmazza a tananyagokhoz való hozzáférési jelszót, linkeket, feltétlenül vedd fel velem a kapcsolatot! Arra nincs lehetőség, hogy napokkal, hetekkel később reklamációt fogadjunk el emiatt.

Amíg erre vársz, nézd meg, hogyan tudok neked még segíteni abban, hogy minél hamarabb boldog, működő párkapcsolatban élhess!

Elbűvölő önbecsülés mesterkurzus

A magabiztos ember vonzó és sikeres! Ismerd meg te is az elbűvölő önbecsülés titkait!

Ha az önbecsülésed egészséges, és pozitív viszonyban vagy önmagaddal, akkor belső szépséged, csendes magabiztosságod teljes pompájában fog ragyogni! Ez tesz téged ellenállhatatlanul vonzóvá és sikeressé!

Biztos vagyok benne, hogy már benned is megfogalmazódtak az alábbi gondolatok:

FIGYELEM!
Ha megnézed az ELBŰVÖLŐ ÖNBECSÜLÉS MESTERKURZUS videóit, az életed többé már nem lesz ugyanolyan!
Ezekre a változásokra számíthatsz.
Olyan önbecsülésre teszel szert, ami vonzóvá tesz. Szilárd magabiztosság, nyugalom sugárzik majd belőled, és sorban állnak érted a jelentkezők!
Tisztában leszel ugyan a gyengeségeiddel, de képes leszel arra, hogy szerethetőnek és elfogadhatónak tartsd magad. Nem valami nagyképű, arrogáns magabiztosságot ajánlok, hanem egy hiteles, csendes, vonzó önbecsülést.
Bátran ki fogsz állni magadért, ráadásul úgy, hogy nem leszel agresszív. Végre érvényesíteni tudod az akaratodat, eléred a céljaidat, meg tudod védeni magadat. Mindezt halkan, csendesen, nyugodtan. Jól hangzik, ugye?
Olyan életet teremtesz magadnak, amire mindig is vágytál. Képes leszel arra, hogy munkahelyet válts, kilépj egy párkapcsolatból, ha kell. Megtanulod bátran elhagyni a komfortzónádat, és képes leszel önmegvalósító életet élni.
Nem fog érdekelni, hogy ki mit gondol rólad! Bátran meg fogod valósítani az álmaidat – anélkül, hogy azon izgulnál, más mit szól ehhez.
Megtanulod átalakítani a „belső beszédedet”. Fel fogod ismerni, amikor ostorozod önmagadat, és képes leszel úgy beszélni magadhoz, akár egy szerető szülő vagy a legjobb barát.

Kész vagy ezekre a változásokra? Vagy az örökké álmodozók táborát gyarapítod, akik mindig csak holnapra halasztják a dolgokat?

Figyelj! Valami nagyon mást kínálok neked, mint a többi önbizalom-növelő tréning!

Ezt ajánlom neked:
Nem ezt kapod!

MUTATOM AZ ELBŰVÖLŐ ÖNBECSÜLÉS MESTERKURZUS TEMATIKÁJÁT

Most már elég jól látod, hogy miről is szól az ELBŰVÖLŐ ÖNBECSÜLÉS MESTERKURZUS. De vajon neked való?

Neked való:
Nem neked való ez a program:
ÜZENET NEKED AZOKTÓL, AKIK MÁR VÉGIGCSINÁLTÁK AZ ELBŰVÖLŐ ÖNBECSÜLÉS MESTERKURZUST

Rendben, most már látom, hogy ez kell nekem! De mégis mennyibe kerül ez a rendkívül hasznos és értékes tudásanyag?

Ehhez képest ezt a csomagot ennek a tizedéért megkapod, a többi pedig már csak rajtad múlik!

Itt most egyetlen csomagban kapsz

Ne gondolkozz sokat, te is tudod, hogy nem véletlenül olvasgatod ezt az oldalt! Már csak pár kattintásra vagy egy magabiztosabb élettől! Rendeld meg most!

Az ára: 12.500 Ft

Vagyis alig több, mint egyetlen coaching ülés ára.

Maradtak még kérdéseid?

Az Elbűvölő Önbecsülés Mesterkurzus tudásanyagai 100%-ig digitálisak. A befizetés megérkezése után e-mailben megkapod a hozzáférési adataidat, amelynek segítségével egy online felületen be tudsz majd lépni a tanulási fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az összes tananyagot.

Bankkártyával és átutalással is tudsz majd fizetni.

A bankkártyás fizetés óriási előnye, hogy szinte azonnal hozzájuthatsz a tananyagokhoz, mert nagyon gyorsan megtörténik az utalás és a számlázás.

Az átutalásos fizetés esetén egy picit tovább kell várnod, amíg mindez lezajlik.

A bankkártyád adatait nem én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a Barion felel.

Vannak, akik szeretnének postai átutalással is fizetni. Erre is lehetőség van, ebben az esetben viszont várnod kell, amíg megérkezik a befizetés, és hozzájuthatsz a tudásanyagokhoz.

A tudásanyagokat úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabbak legyenek számodra. A készítés során az volt az elsődleges szempont, hogy a legkönnyebben át tudjam adni a pozitív önbecsülés kialakításához szükséges információkat.

A tudásanyag 18 videót tartalmaz, de az egyéni fejlődéshez szükséges munkafüzet pdf formátumú.

Az Elbűvölő Önbecsülés Mesterkurzus tudásanyagait Jánosi Valéria párkapcsolati coach, mentálhigiénés szakember, mediátor állította össze saját, több éves praxisa és tanulmányai alapján.

Ha kérdésed van, írj bátran a
e-mail címre! 2 munkanapon belül igyekszem választ adni minden felmerülő kérdésre.