Sikeres megrendelés

Gratulálok a döntésedhez, hogy a "Társtaláló Expedíció" tudásanyagot választottad!

Hamarosan megérkezik a postaládádba a rendelést visszaigazoló levél, benne a díjbekérővel. Kérlek, hogy nézd meg a promóciós és spam mappában is, ha nem találod!

Ha a befizetés után 24 órán belül nem kapsz tőlem levelet, amely tartalmazza a tananyagokhoz való hozzáférési jelszót, linkeket, feltétlenül vedd fel velem a kapcsolatot! Arra nincs lehetőség, hogy napokkal, hetekkel később reklamációt fogadjunk el emiatt.

Amíg erre vársz, nézd meg, hogyan tudok neked még segíteni abban, hogy minél hamarabb boldog, működő párkapcsolatban élhess!

Társkereső coaching

Egyénre szabott, megoldásfókuszú segítség igényes és tudatos társkeresőknek

Ha ezt tapasztalod, érdemes belevágnod egy társkereső coaching folyamatba:

Mi hasznod lesz abból, ha társkereső coachingra jársz?

Felgyorsíthatod a társkeresés folyamatát, megspórolhatsz magadnak egy csomó béna randit.

Megkeressük a saját utadat, a hozzád leginkább illő társkeresési módot.

Csak veled foglalkozunk, a coaching ülés teljes idejét a te problémád megoldására szánjuk.

Személyre szabott megoldást kapsz, amit együtt dolgozunk ki.

Gyorsabb haladás. Miért kellene évekig különféle tréningekre, terápiákra járnod, amikor ugyanezt sokkal kevesebb idő alatt célirányos coachinggal is elérheted?

Pontosan meghatározzuk, hogy kit keresel, és megnézzük, hol találod az emberedet.

Megvizsgáljuk, hogy mi akadályoz téged a társkeresésben: miféle tapasztalatok, hiedelmek, félelmek gátolnak. Tervet dolgozunk ki a továbblépésre.

Fejlesztjük, építjük az önbecsülésedet, hogy többé ne válassz alul, és végre el merd hinni magadról, hogy megérdemelsz egy őszintén szerető társat.

Átsegítelek a béna, csalódást okozó randik fájdalmán, tartom benned a lelket mindaddig, amíg meg nem találod a társadat.

Kísérlek, támogatlak, olyan kérdéseket teszek fel, amelyekre válaszolva magad jössz rá a saját megoldásodra. Nem adok tanácsot, és nem mondom meg a „tutit”, de ott leszek melletted, amíg eljutsz a célodig, vagyis egy harmonikus párkapcsolatig.

Mi történik az első coaching ülésen?

Az első alkalommal megismerkedünk, te elmondod, hogy mi bánt, milyen problémára keresel megoldást. Megnézzük, tudunk-e együtt dolgozni, kialakult-e a kölcsönös szimpátia, megtiszteljük-e a bizalmunkkal a másikat. Ha igen, megbeszéljük a közös munkánk kereteit, szabályait.

Mi történik a következő coaching üléseken?

A következő coaching ülésen megbeszéljük, hogy mi az a cél, amiért dolgozunk, mit szeretnél elérni. Gyakran előfordul, hogy a közös munka során módosítjuk, pontosítjuk a célt. Ahogy haladunk előre, egyre nagyobb rálátásunk lesz a problémára, és így tudunk pontosítani.

Érdemes minden egyes coaching ülésre egy konkrét kérdéssel érkezni, amelyre megoldásokat, alternatívákat keresünk. Lehet, hogy megkérlek, hogy otthon is gondolkodj el bizonyos dolgokon, végezz el egyes gyakorlatokat. De ne aggódj, a következő ülésen soha nem foglak számon kérni!

Mennyi ideig tart a folyamat?

Mivel a problémák többsége hosszú hónapok, évek alatt alakul ki, nem 1-2 alkalom, amíg megoldjuk. Az önismeret elmélyítése hosszabb folyamat, és fokozatosan hoz eredményt. Az a „segítő”, aki azt ígéri neked, hogy pár alkalom alatt megoldja a problémáidat, nem mond igazat. Teljesen egyéni, hogy kinél hány alkalomra van szükség, hogy elérjük a közösen kitűzött célt. Először mindenképp érdemes 5-6 alkalomban gondolkodni.

Garantált a siker?

A változás és a kitűzött cél elérése közös munka eredményeként jön létre. Nem csak a segítő szakemberen múlik, hanem azon is, hogy a kliens mennyire elkötelezett a változás mellett. Korrekt és etikus szakember soha nem garantálja neked a sikert, de a legjobb tudását adja a folyamat során, és ha te mindent megteszel a változásért, akkor nagyon valószínű a siker.

Ugye, a coach megmondja majd, hogy mit kell tennem?

Nem. A képzett coach nem ad tanácsot. A társkereső coaching során nem tanácsadás, hanem tanácskozás történik. Átbeszéljük a problémákat, megoldási lehetőségek után kutatunk, megkeressük az erőforrásokat, amelyeket fel lehet használni a változás során. A coach a döntések meghozásában segít, de nem ő dönt, nem ad tanácsot, és nem mondja meg a tutit, de mindent elkövet, hogy téged hozzásegítsen a megoldáshoz, majd támogat abban, hogy el is érd a célodat.

Érdemes minden egyes coaching ülésre egy konkrét kérdéssel érkezni, amelyre megoldásokat, alternatívákat keresünk. Lehet, hogy megkérlek, hogy otthon is gondolkodj el bizonyos dolgokon, végezz el egyes gyakorlatokat. De ne aggódj, a következő ülésen soha nem foglak számon kérni!

A társkereső coaching ülések 50 percesek.
Eredményesen együtt tudunk dolgozni, ha:
Valószínűleg nem tudunk eredményesen együtt dolgozni, ha:

Miért bízhatsz meg bennem?

  • Mert nem gyorstalpaló, egy hétvégés kurzuson szereztem a képzettségemet, hanem a Semmelweis Egyetem mentálhigiéné szakán, és folyamatosan képzem magam.
  • Mert az elmúlt évek alatt több száz órányi társkereső coaching ülésen több mint 80 társkereső klienssel dolgoztam együtt. Sokan közülük sikeresen társra találtak, házasságot kötöttek, gyerekeik születtek.
  • 25 társkereső tréninget tartottam, melynek során 250 társkereső tapasztalatait, problémáit és megoldási módjait ismertem meg.
  • Magam is évekig voltam társkereső, pontosan ismerem a társkeresés összes kínját, csalódását és frusztrációját. Éppen ezért nagyon együtt tudok érezni veled, és azt is tudom, hogy mi működik jól és mi nem a társkeresés során. (Végül sikerült társat találnom, ma boldog házasságban élek. 🙂 )
Ne feledd!
Ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy eddig, az eredmény is pontosan ugyanaz lesz, ami eddig. Ha változást akarsz az életedben, adjál magadnak egy esélyt, és gyere, nézzünk rá együtt a problémáidra, elakadásaidra!
Vedd fel velem a kapcsolatot!

A coaching ülések helyszíne: Budapest, Teréz krt. 41. I./4. (Az Oktogon és a Nyugati között)

Egy coaching ülés időtartama: 50 perc

Ha vidéken vagy külföldön élsz, akkor is tudok segíteni skype-os coaching formájában. Ez a forma is épp olyan hatékonyan működik mint a személyes találkozó.

Személyes beszélgetés: 10.000 Ft

Skype-os beszélgetés: 10.000 Ft