Párkapcsolat

A boldog párkapcsolat titkai

Sokan úgy gondolják, hogy az állandó viták, a veszekedések egy idő után tönkre teszik a párkapcsolatukat, hogy az már nem lehet újra boldog, ezért szétválnak. Ez nem kell, hogy így legyen!

Egy konfliktusokkal, problémákkal teli párkapcsolatban is érezheted magadat ismét boldognak, ha megtanuljátok a megfelelő készségeket, technikákat, amelyekkel tudatosan javíthattok a kapcsolaton.
Ismerjétek meg ennek a titkát, és teremtsetek olyan párkapcsolatot, amilyenre mindig vágytatok!

Az új párkapcsolat kialakítása sokkal nehezebb, mint egy meglévő helyrehozatala. Ha most éppen a társad keresed, akkor olvasd el a tanácsaim, amellyel megelőzheted az újabb szakítást!
Kívánom, hogy Te is boldog párkapcsolatban élj!

Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A párkapcsolati válság megoldása

Szerencsére egyre többen tartják fontosnak, hogy amikor elromlik a házasságuk, a párkapcsolati válságra megoldást találjanak. De vajon mit tehetsz, ha a házasságod megromlott, ha állandóan

Tovább olvasom »
Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A párkapcsolati válság jelei

Ha nem szeretnéd, hogy váratlanul, derült égből villámcsapásként érjen egy szakítás vagy megcsalás, nem árt, ha ismered a párkapcsolati válság jeleit. Sokan olyan családban nőttek

Tovább olvasom »
Házassági tanácsadás
Janosi Vali

A boldog párkapcsolat titka

Sokan azt hiszik, hogy a jó párkapcsolathoz bőven elég a szerelem. Valójában a boldog párkapcsolat titka egészen máshol rejlik, és egyáltalán nem elég hozzá a

Tovább olvasom »
Párkapcsolat
Janosi Vali

7 hiba, ami a szakítás után akadályozza a gyógyulást

Amikor szakítanak velünk, összedől számunkra a világ, ám valamiért tévesen úgy gondoljuk, hogy illene nyugodtnak maradnunk, élni tovább az életünket, és a lehető leggyorsabban túllépni az egészen. Csakhogy ez a legritkább esetben megy csettintésre, sőt, egy csomó olyan dolgot teszünk, ami akadályozza a felépülésünket.

Tovább olvasom »
Házassági tanácsadás
Janosi Vali

Miért lépnek félre a boldog házasok?

Amikor meghalljuk, hogy valaki félrelépett, az első gondolatunk általában az, hogy biztos nem kapott meg valamit a házasságában. A magunk megnyugtatására is szolgál ez a fajta elmélet: ha elég jó házastársak vagyunk, ha mindent megadunk a párunknak, akkor biztosan nem lép félre. A dolog azonban sajnos nem ennyire egyszerű. Előfordul, hogy a boldog házasságban élők is félrelépnek.

Tovább olvasom »
Mérgező szülők
Janosi Vali

Te észreveszed, ha mérgező kapcsolatban élsz?

Sokan élnek mérgező kapcsolatban a párjukkal, esetleg rokonaikkal, munkatársaikkal, főnökeikkel, és még csak fel sem tűnik nekik. Hogy miért? Gyakran azért, mert mérgező, diszfunkcionális családból jönnek, ahol az volt a természetes, hogy rosszul bántak velük, és el sem tudják képzelni, hogy lehet másként is élni: tiszteletben, egymás kölcsönös megbecsülésében. Elképzelhetetlen számukra, hogy van olyan kapcsolat, amelyben bátran önmaguk lehetnek.Te vajon felismered a mérgező kapcsolataidat?

Tovább olvasom »
A társtalálás sikertelenségének egyik leggyakoribb oka - 2 - Működő Párkapcsolat
Belső gyermek
Janosi Vali

A társtalálás sikertelenségének egyik leggyakoribb oka

Amikor valaki hosszabb ideje sikertelenül keres társat, ha fel is merül benne, hogy valamit nem jól csinál, akkor az okokat a külsejében, a másik nemben vagy az eredménytelen keresési módszerekben véli megtalálni. Pedig az igazi ok rendszerint sokkal mélyebben van elrejtve. És hiába próbál az illető csinosabb, vékonyabb lenni, hiába tesz bele még több időt, energiát a keresésbe, nem lesz eredménye, mert a lelkében rejlő sérüléshez hozzá sem nyúlt.

Tovább olvasom »